سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: قالب سایت خبری شبیه سایت بازتاب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

قالب سایت خبری شبیه سایت بازتاب

سلام
    من به تازگی با مامبو آشنا شدم، قبلا با CMS های غیر اپن سورس زیادی کار کرده ام.
    دلیل اصلی هم مربوط میشه به ارائه یه سولوژن ارزون و با کیفیت برای راه اندازی سایتهای خبری که الان بسیار مد شده و هر گروه و انجمنی میخواد یه سایت مثل بازتاب یا فارس نیوز برای خودش داشته باشه
    فکر میکنم فرصت خوبیه که با طراحی و ارائه قالب سایت خبری شبیه بازتاب و قارس نیوز، سیستم مامبو هم خودی نشون بده
    من برای یک سایت سعی کرده ام که این کار رو انجام بدم ولی با مشکلاتی روبرو شده ام که اگر دوستان کمک کنند این مشکلات رو حل کنیم و این قالب را عمومی کنیم تا همه استفاده کنند :
    اولا آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    مشکلات :
    1) مشکل اصلی من با mainbody.php هستش، تیتر اخبار رو نمیشکنه! یعنی حتی اگه اسپیس هم تو تیر باشه که حتما هست هر چی طولانی بشه تو یه خط میندازه، این باعث میشه که اندازه قالب به هم بخوره
    2) عکس کنار خلاصه خبر رو نشون نمیده، لذا مشتری ما مجبور میشه عکس رو مستقیما در خلاصه وارد کنه که می بیند اگر از جدول استفاده نکنه چیدمانش ضایع است.
    3) من میخوام که تو قسمت top news که از mainbody.php لود میشه تاریخ رو حذف کنم که نشون نده
    4) من میخوام که تو قسمت top news که از mainbody.php لود میشه وقتی روی خبر کلیک میشه متن خبر در یک صفحه جدید باز بشه
    5) من میخوام که تو قسمت top news که از mainbody.php لود میشه کنار تیتر خبر یک بالت کوچیک بزام

البته برای 3 و 4و 5 اگه بتونم به mainbody.php دسترسی پیدا کنم خودم هم می تونم ولی اینجا این کد یه جوری دیکد شده و یک نرم افزار دیکدر میخواست که من هر چی انگولک کردم نتونستم بازش کنم. اگر حالت معمولی این فایل رو کسی در اختیارم بزاره من میتونم چند تا از مشکلات رو خودم حل کنم

از همکاری شما متشکرم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : قالب سایت خبری شبیه سایت بازتاب

سلام

خوشحالم که برای کارتون مامبو رو انتخاب کردید .

فکر میکنم فرصت خوبیه که با طراحی و ارائه قالب سایت خبری شبیه بازتاب و قارس نیوز، سیستم مامبو هم خودی نشون بده
    در مورد این قسمت از صحبتتون باید عرض کنم که مامبو در سایتهایی مثل ایرنا - الف - ایستگاه - سخنگوی دولت - و ... خودی نشون داده و در قدرت اون هیچ شکی نیست ....

1- مشکل یک رو با ویرایش در فایل CSS قالبتون میتونید حل کنید . چک کنید تیتر به صورت Block ست شده یا خیر no wrap هست یا خیر ...
    2- اگر ممکنه بیشتر در مورد این مشکل توضیح بدید .
    3-4-5
    مامبو 4.6.1 کاملا کد باز منتشر شده و هیچ یک از فایلهای اون کد نشده !
    شما از چه مامبویی استفاده میکنید !؟!

یا علی

طراحي قالب هاي مناسب براي مصارف خبري كار ساده اي نيست و بايد اصول زيادي مورد توجه باشه. مثل الگوي F و ساير موارد مشابه.

اگر تمايل داشته باشيد ما ميتونيم قالب مناسبي براي شما تهيه كنيم.

مثلا به اين نمونه دقت كنيد: .nytimes.com

در صورت تمايل لطفا با ما تماس بگيريد.

با سلام و تشکر از راهنمائی های جناب فیروزمندان
    1) با تلاش هاستر عزیز بالاخره به نسخه 4.6.1 ارتقا دادیم
    2) هنوز مشکل عکس رو دارم، مشکل این است که وقتی در افزودن مطب جدید از امکانات سمت چپ یک تصویر را به مطلب اضافه می کنیم این تصویر هیج جا نمایش داده نمیشود. آیا مربوط به تمپلت است؟ لازم به ذکر است که اصل این تمپلت Clean 274 است که به این روز افتاده!!
    این تصاویر را هم که میبینید ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) گذاشتیم تو خوده خلاصه مطلب زدیم و می بینید که متن دنبالشه و به صورت ضایع دیده میشه! اگر بخواهیم اینجا تو خلاصه از جدول برای جدا کردن عکس و متن استفاده کنیم که کار خیلی سختی است و بروزرسانی سایت رو برای کاربران معمولی روابط عمومی ها مشکل می کنه !
    3) من این mainbody.php رو باز کردم ولی توش یک فانکشن رو به اسم mosMainBody(); رو فراخوانی میکنه که من نمیدونم کجاست؟ میتونید جای این فانکشن رو به من نشون بدید؟

با تشکر از جناب سیامک، عارضم خدمتتون که اینجا داریم با کمک دوستان یک قالب درست می کنیم که به صورت رایگان در اختیار همه قرار بگیره! البته این کار ما ساده باشد یا نباشد نافی توانائی های دیگران نخواهد بود.

از همکاری شما متشکرم

سلام
    مشکل عکس من حل شد. البته مشکل از من بود! بالاخره متوجه شدم که چطور میشه عکس رو به اون شکل اضافه کرد.
    اما مشکلات دیگه همچنان باقی است.

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

[quote author=rezapasha link=topic=6336.msg37569#msg37569 date=1178780606]

1) مشکل اصلی من با mainbody.php هستش، تیتر اخبار رو نمیشکنه! یعنی حتی اگه اسپیس هم تو تیر باشه که حتما هست هر چی طولانی بشه تو یه خط میندازه، این باعث میشه که اندازه قالب به هم بخوره
    2) عکس کنار خلاصه خبر رو نشون نمیده، لذا مشتری ما مجبور میشه عکس رو مستقیما در خلاصه وارد کنه که می بیند اگر از جدول استفاده نکنه چیدمانش ضایع است.
    3) من میخوام که تو قسمت top news که از mainbody.php لود میشه تاریخ رو حذف کنم که نشون نده
    4) من میخوام که تو قسمت top news که از mainbody.php لود میشه وقتی روی خبر کلیک میشه متن خبر در یک صفحه جدید باز بشه
    5) من میخوام که تو قسمت top news که از mainbody.php لود میشه کنار تیتر خبر یک بالت کوچیک بزام

[/quote]

1- همونطور كه آقاي فيروز مندان گفتند مشكل از قالبتون هست !

2- خوب حل شده خدا رو شكر

3- كاري به mainbody نداره .. شما از تنظيمات كلي مامبو .. تب محتوا .. نمايش تاريخ رو غير فعال كنين

4- اين مورد رو بايد در كد هاي content تغيير بدين .

5- باز هم به mainbody كاري نداره شما از css قالب بايد انجام بدين تگ .contentpagetitle

موفق باشيد !

سلام و با تشکر از جناب آبتین

1) در مورد نمایش تاریخ از اونجائی که شما گفتید وقتی غیر فعال می کنیم، در صفحه نمایش کل مطلب حذف میشه ولی در top news که در صفحه اصلی هست عوض نمیشه. در حالی که مد نظر من برعکسش است. یعنی در صفحه اصلی که لیست top news است تاریخ نشون داده نشده ولی وقتی بازدیدکننده روی خبر کلیک می کنه و متن خبر رو میبینه اونجا هم نویسنده و هم تاریخ نمایش داده بشه.
    2) در مورد باز شدن در صفحه جدید راستش من هرچی گشتم نتونستم روش تغییر target یک لینک با CSS را پیدا کنم. به نظرم امکان پذیر نباشه برای همین به نظرم باید از همون جائی که top news میاد این رو عوض کنیم. ولی من اون جا را پیدا نکردم. به نظرم باید تو mainbody باشه اگر کسی میتونه کمک کنه
    3) درمورد افزودن بالت هم عارضم که من لود شدن content جدید به کمک CSS هم من بلد نیستم. باز هم فکر می کنم امکان پذیر نباشه و باید سورس جایئ که top news میاد رو انگولک کنم ! این مشکل هم هنوز مونده

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

[quote author=rezapasha link=topic=6336.msg38297#msg38297 date=1179558549]
    سلام و با تشکر از جناب آبتین

1) در مورد نمایش تاریخ از اونجائی که شما گفتید وقتی غیر فعال می کنیم، در صفحه نمایش کل مطلب حذف میشه ولی در top news که در صفحه اصلی هست عوض نمیشه. در حالی که مد نظر من برعکسش است. یعنی در صفحه اصلی که لیست top news است تاریخ نشون داده نشده ولی وقتی بازدیدکننده روی خبر کلیک می کنه و متن خبر رو میبینه اونجا هم نویسنده و هم تاریخ نمایش داده بشه.
    2) در مورد باز شدن در صفحه جدید راستش من هرچی گشتم نتونستم روش تغییر target یک لینک با CSS را پیدا کنم. به نظرم امکان پذیر نباشه برای همین به نظرم باید از همون جائی که top news میاد این رو عوض کنیم. ولی من اون جا را پیدا نکردم. به نظرم باید تو mainbody باشه اگر کسی میتونه کمک کنه
    3) درمورد افزودن بالت هم عارضم که من لود شدن content جدید به کمک CSS هم من بلد نیستم. باز هم فکر می کنم امکان پذیر نباشه و باید سورس جایئ که top news میاد رو انگولک کنم ! این مشکل هم هنوز مونده

[/quote]

1- خوب اگه مي خواين فقط در صفحه اول تاريخ نياد درسته بايد در كدها تغيير بدين .

2- با css امكان پذير نيست . ميشه با گذاشتن كد target در index.php قالب كاري كرد كه در صفحه جديد باز بشه منتها ديگه همهي لينكاتون مي ره به صفحه جديد . پس فقط براي ادامه مطلب بايد در كد ها تغيير بدين .

3- استايل تيتر هر خبر در قالب شما از تگ .contentpagetitle در سي اس اس لود ميشه . تغييراتتون رو در اون بدين .

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)