با سلام،
ممنون میشم در مورد سنتر کردن یه ماژول منو راهنمایی کنید، من یه ماژول سرچ استفاده میکنم که سمت چپ صفحه قرار گرفته میخوام بیارمش وسط.

با سلام،
ممنون میشم در مورد سنتر کردن یه ماژول منو راهنمایی کنید، من یه ماژول سرچ استفاده میکنم که سمت چپ صفحه قرار گرفته میخوام بیارمش وسط.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
چه موقعیت های ماژولی دارید ؟
لینک سایت
موفق باشید
نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز، ممنون از پاسختون
موقعیت ماژول رو من گذاشتم Section1 همون موقعیت نقشه بالاش، میخواستم بدونم همون Section1 برای ماژول Search چطوری Center کنم الان چسبیده به گوشه چپ صفحه. از Module Class Suffix نمیشه استفاده کرد؟
ماژول مورد نظرم اینه:
آدرس سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
سلام می توانید از کد زیر استفاده نمایید
#Locationsearch .controls {
text-align: center;
margin-top: 10px;
}
ویرایش توسط نونگار : 09-25-2016 در ساعت 06:54 AM
ممنون دوست عزیزنوشته اصلی توسط نونگار [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این رو کجا دقیقا وارد کنم؟ تو فایل css؟ یه سوال دیگه هم داشتم اینکه برای اشاره به یه ماژول چطوری و از کجا اسم دقیقش رو پیدا کنم؟
ممنونم
سلامنوشته اصلی توسط danialir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
معمولا" تو اکثر افزونه ها لینک شرکت سازنده و یا گپی رایت ماژول ، در تنظیمات ماژول قرار داده شده که میتونید نام ماژول رو از اونجا ردیابی بفرمائید
موفق باشید
مشکلم کامل حل شد
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)