سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: سفید شدن صفحه سایت کمک فوری میخوام لطفا.

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Question سفید شدن صفحه سایت کمک فوری میخوام لطفا.

سلام من یه بسته نصبی رو روی یک هاست و دامنه نصب کردم کامل نصب شد و کار هم میده ولی همون بسته رو روی یک هاست و دامنه که جدید گرفتم نصب کردم مدیریت سایت درسته ! ولی در ابتدا فقط عناوین قالب میومد بعد چند بار حذف و نصب و ایجاد پایگاه داده جدید همونم نمیاد و صفحه سفیده واسه زمانیه ک عناوین میومد ولی قالب خراب بود. نمایش ارور رو روشن کردم این میاد
    سایت قبل ک صحیح روش اجرا شده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    این دامنه جدید که نمیاره [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

احتمال داره مشکل از هاست (اسکریپت)یا دامنه باشه (dns)
    کمک فوری نیاز دارم ممنون از لطفتون.

Warning: include_once(/home/parsianb/public_html/templates/sj_flooring/includes/frame_inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/parsianb/public_html/templates/sj_flooring/index.php on line 24

Warning: include_once(): Failed opening '/home/parsianb/public_html/templates/sj_flooring/includes/frame_inc.php' for inclusion (include_path='.;/path/to/php/pear') in /home/parsianb/public_html/templates/sj_flooring/index.php on line 24

Notice: Undefined variable: yt in /home/parsianb/public_html/templates/sj_flooring/index.php on line 30

Fatal error: Call to a member function getParam() on null in /home/parsianb/public_html/templates/sj_flooring/index.php on line 30
    ویرایش توسط sprite.m : 10-18-2016 در ساعت 01:31 PM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)