-
مشکل در لاگن این شدن به سایت جوملایی (سشن)
سلام
وقتی کاربر از سایت خارج میشود session بسته نمیشود و تا زمانی هم که زمان سشن تمام نشود نمیتواند وارد شود و با این خطامواجه میشود
"درخواست اخیر داده شده رد شد زیرا دارای رمز عبور نامعتبر می باشد. لطفا دوباره تلاش کنید."
لینک سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم پاسخ بدید (فوری)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-18-2016 03:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در قسمت تنظیمات عمومی بخش مدیریت جوملا، تب سیستم قسمت Session Lifetime را بررسی کنید و مقدار آنرا کمتر کنید ببینید مشکل حل می شود؟
اگر از RSFirewall هم استفاده می کنید ممکن است مسبب این مشکل باشد
یا علی
-
-
با سلام
نه از rsdirewall هم استفاده نمیکنم و همه ی تنظیماتش رو چک کردم.
مشکل اینک دفعه اولی که لاگ این میکنی مشکلی نداره ولی برای بار دوم با این خطا رو برو میشم.
"درخواست اخیر داده شده رد شد زیرا دارای رمز عبور نامعتبر می باشد. لطفا دوباره تلاش کنید."
ولی وفتی دیباگ جوملا رو فعال میکنم مشکل حل میشه.
خطا یاب زبان رو که فعال میکنم این خطا را میده
" JROOT/administrator/language/fa-IR/fa-IR.tpl_zigzag.ini : error(s) in line(s) 62, 64, 65, 66, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76"
ممکته مشکل از این باشه؟؟؟
با تشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
firoozmandan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
در قسمت تنظیمات عمومی بخش مدیریت جوملا، تب سیستم قسمت Session Lifetime را بررسی کنید و مقدار آنرا کمتر کنید ببینید مشکل حل می شود؟
اگر از RSFirewall هم استفاده می کنید ممکن است مسبب این مشکل باشد
یا علی
با سلام
نه از rsdirewall هم استفاده نمیکنم و همه ی تنظیماتش رو چک کردم.
مشکل اینک دفعه اولی که لاگ این میکنی مشکلی نداره ولی برای بار دوم با این خطا رو برو میشم.
ولی وفتی دیباگ جوملا رو فعال میکنم مشکل حل میشه.
خطا یاب زبان رو که فعال میکنم این خطا را میده
" JROOT/administrator/language/fa-IR/fa-IR.tpl_zigzag.ini : error(s) in line(s) 62, 64, 65, 66, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76"
ممکته مشکل از این باشه؟؟؟
با تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)