با سلام و عرض تشکر از جوابتون
من مطلبو تقریبا 80% گرفتم
حالا یه سوال داشتم برای اینکه سوال برام شفاف تر بشه
مثلا یه صفحه مثل خود صفحه مامبو در همون صفحه اول
فکر کنم یکسری مطالب به صورت استاتیک باشه مثلا تقریبا قسمت سمت راست صفحه تا پایین و....
ولی قسمت وسط صفحه همیشه در حال تغییراست و.... درست یا نه
ولی اینطور که من برداشت کردم اکثر سایتها 99 % آنها صفحه اولشون هم به صورت بخش و گروه است هم به صورت استاتیک اینطور نیست ؟
و فکر کنم اونهایی هم که مثلا صفحه اولشون زده برای ورود به سایت اسم و رمز کاربری خود را بزنید
یا برای ورود روی لینک زیر کلیک کنید اونها صفحه استاتیک هستند درست
اگه اینجور باشه حل
فقط حالا میخوام ببینم خوب چه فرقی داره این باید بسته به نظره هر شخصی داره که می خواد سایت برای خودش بسازه وگرنه خاصیت دیگه ای نداره اینطوره نه ؟
یا
به صورت بخش و گروه اینطوره نه ؟
فقط این قسمت پاراگراف هم یکم نامفهومه میشه بیشتر توضیح بدید
موضوع جذاب دیگر در مورد بخشها و گروه ها این است که میتوانیم قالبهای متفاوتی به را به هر یک نسبت دهیم. در این حالت هر چیز در بخش مثلا "اخبار" ظاهر شود میتواند به جای 1 ستونی ، 2 ستونی باشد و قسمتهای "ورود به سایت" و "نظرخواهی" را بعنوان مثال نداشته باشد. در این حالت اگر یکی از اعضا خبر جدیدی وارد کند ظاهر آن شبیه بقیه اخبار سایت است ولی اصلا شبیه عناوین بخش محصولات (مثلا!) نیست.
توجه: بعد از همه این حرفها که باید بخش و گروه داشته باشیم راهی وجود دارد تا مطالبی ایجاد کرد که فاقد بخش و گروه باشد، به نام مطالب ثابت (Static Contents). نه به آن معنا که ثابت و نقطه مقابل متغیر بلکه فقط به این معنی که فاقد بخش و گروه است. ولی یادتان باشد اگر چنین مطلبی ایجاد کنید نمیتوانید مطالب جدید که شبیه آن باشد بصورت دینامیک ایجاد کنید و مطالب ثابت اینچنینی را هم نمیتوانید در صفحه اول قرار دهید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)