-
ساخت فروشگاه اینترنتی با جوملا
با سلام خدمت دوستان جوملایی
آموزش های جوملا را مطالعه کردم و فیلم های آموزشی در این مورد دیدم
می خواهم سایتم را راه اندازی کنم
سایتی که یک فروشگاه کوچک نیز دارد
هفت یا هشت محصول، شامل چند فایل و چند شئ فیزیکی در آن به فروش خواهد رسید
لطفا راهنمایی کنید برای راه اندازی یک فروشگاه در سایت جوملایی ام، چه باید بکنم؟
آیا برای این هدف، افزونه یا ماژول خاصی باید نصب کنم؟
از کجا باید دانلود کنم؟چطور باید آن را به صفحه بانک وصل کنم تا مشتری وجه را بپردازد و بعد بتواند فایل را دانلودکند؟
چطور می توان لینک یک بار مصرف برای فایل های فروخته شده تولید کرد تا فقط یک بار دانلود انجام شود؟

متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-28-2016 01:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
شما سایت دارین و میخاین به این سایتتون فروش محصول اضافه کنید یا اینکه میخواهید یه سایت جداگانه فروشگاهی راه اندازی کنید
اگه سایت دارین و میخواین روش فروشگاه پیاده کنید ادرس دامنه سایتتون رو بفرستید بررسی شود
موفق باشید
-
-
با دورد
اگر فروشگاه شما محدود به چند محصول می باشد باید سعی بر این داشته باشید که بهترین را انتخاب نمایید که پیچدگی کار نداشته باشد
محصولات شما اگر به صورت فیزیکی به فروش می رسند مانند سایت دیجی کالا فروشگاه ساز های مختلفی وجود دارند
Virtumart
Joomshopping
K2 Store
J2 Store
این افزونه ها هر کدام قابلیت های خاص خود را دارند که به تریتیب کاربرد و محبوبیت بنده ذکر کرده ام
هر چند تعداد کم محصول شما باعث میشه هر کدوم رو که خواستید انتخاب کنید
همه اینها یک افزونه شامل کامپوننت /. ماژول و پلاگین هستند و باید در کنار هم نصب شوند
در مورد درگاه بانکی نیز در گوگل شرایط درخواست درگاه مستقیم بانکی برای سایت رو جستجو نمایید
می توانید از سایت های درگاه واسط مانند
pay.ir
donyapay.com
bitpay.ir
zarinpal.com
هم استفاده نمایید
تعداد کم محصول کار شما رو راحت تر میکنه
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام و تشکر از دوستان به خاطر جواب های خوبی که دادند...
باید عرض کنم خدمت شما که، هنوز سایت رو ایجاد نکردم و هیچ دامنه ای ثبت نکردم
و هاست هم نخریدم هنوز
ولی دی وی دی آموزش جوملا رو تهیه کردم و تا الان دو دوره کامل دیدمش و گام به گام، و با دقت فراوان، دنبال کردم و در حقیقت، سایت اولیه رو روی localhost با wampserver ایجاد کردم
ولی از اونجا که توی اون دی وی دی هیچ چیزی راجع به ساخت فروشگاه آنلاین نمی گه، این قسمتش برام به صورت سوال باقی موند که اومدم و اینجا مطرح کردم
حالا سوال اینه که، آیا فروشگاه سازهایی که معرفی کردید، رایگان هستند یا باید بابتش پول بپردازیم به طراح؟
مثلا همون Joomshopping یا Virtumart، آیا افزونه هایی رایگانند که فقط کافیه نصبشون کنم روی هسته جوملام؟
لینک های دانلود اون ها رو بهم معرفی می کنید؟
آیا Joomshopping توسط خود جوملا ساخته شده یا یکی دیگه طراحیش کرده برای جوملا؟

در واقع من نمی خوام فروشگاه سایتم، جای دیگه ای باشه
چون برای سئوی سایتم خوب نیست
می خوام همون هفت هشت ده تا محصول، زیر هر مقاله، یا زیر هر مطلب، قابل کلیک برای خرید باشه
یعنی اینکه، فقط یک سایتِ که دارای ده تا دونه محصول فیزیکی و فایلیه
آیا این با جوملا شدنیه؟
آیا می شه روی localhost آزمایشش کنم؟
من کمی HTML و CSS بلدم، تا اندازه ای که می تونم سایت استاتیک بسازم. ولی آیا برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی سایتم، باید برم و چیزای دیگه ای مثل PHP و جاوا و غیره یاد بگیرم؟
-
-
خیلی ممنونم که راهنمایی کردید جناب رضا دیزاین
در عرض این چند ساعت، فروشگاه ساز virtumart رو پیدا،نصب و فارسی سازش رو هم نصب کردم
یه مشکلی که الان باهاش مواجه ام، اینه که ، منوهای کشویی که داره، مثلا در قسمت تنظیم واحد پول، یا انتخاب کشور، و غیره، ثابت اند و هیچ چیز از منوی کشویی بیرون نمیاد و هیچ چیزیش تغییر نمی کنه
وقتی موس رو می برم روش، در قسمت پایین سمت چپ مرور گر، می نویسه javascript:void(0) i که من سر در نمیارم چرا اینجوری می شه
اصلا هنوز نتونستم یه فروشگاه تشکیل بدم و بهش نام بدم
خطاهای متعدد انتخاب کشور و نام و نام خانوادگی و غیره می ده
میشه در این زمینه راهنمایی کنید؟
-
-
ساخت فروشگاه اینترنتی با جوملا بهتره یا ووردپرس مانند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
ببینید باید نیاز خودتون رو از فروشگاه امتیاز دهی کنید
همیشه جوملا نمی تونه بهترین راهکار باشه.. جوملا زمانی کارامد تره که شما در یک سایت که محتوا دار هست یک فروشگاه هم اضافه کرده اید
فروشگاه خالی می تونید از Opencart استفاده کنید
تمامی افزونه ها رایگان و منطبق با مبانی اولیه جوملا توسط دیگر توسعه دهندگان نوشته شده اند که برای دریافت اونها بهتره با جستجو در گوگل از سایت اصلی و سازنده دریافت و نصب کنید / فایل های زبان اونها همگی در سایت سازنده در بخش language قرار دارند و نگرانی بابت این مورد نخواهید داشت
مشکل شما در بخش تنظیمات ارز می باشد که باید اموزش تنظیمات واحد ارز در ویرتومارت رو در گوگل بیابید و اعمال کنید
متاسفانه چون سالهاست این افزونه رو کنار گذاشتم حضور ذهن ندارم
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)