-
ارسال اسپم از سایت و بسته شدن سایت
سلام
چند وقت پیش استم رو به دلیل فرستاد اسپم غیرفعال کردند
می خواستم چند تا سوال بپرسم
1- کی این اسپم رو می فرسته یعنی از کجا بفهمم کجای سایت ایراد داره
2- چطوری میشه رفعش کرد؟
3- رفع اون وظیفه من هستش یا مسئول هاست
من برای شروع رفع اسپم اصلا نمی دونم سراغ چی باید برم؟
من یک قالب خرید کردهام و چند تا کامپوننت فوکا و k2 و... نصب کرده ام
حالا از کجا بفهمم مشکل از چیه؟
کدی! دستوری ! چیزی وجود داره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از tavakoli20000 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
12-31-2016 09:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
برای اینکه اطلاعات نسبی در رابطه با اسپم و پاک کردن آن داشته باشید مطلبی در لینک زیر موجود است.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
معمولا گروه های هکری باعث ایجاد اسپم میشن و پیگیریشون راحت نیست.
احتمالی که وجود داره ارسال ایمیل های زیاد از طرف سایت شما به بیرونه. مثلا یه بات پشت هم درخواست بازیابی رمز عبور رو از سایت شما می کنه.
رفعش به عهده شماست. 
برای شروع بهتره جوملا رو به آخرین ورژن آپدیت کنید. بعدشم هم افزونه هارو آپدیت کنید.
از کپچا برای فرم ثبت نام و ارسال ایمیل استفاده کنید( اگر از سیستم نظردهی استفاده می کنید به همین صورت)
برای فولدر administrator پسورد بزارید.
توصیه میشه بعد از خارج شدن سایت از ساسپند یه یک آپ از سایتتون بگیرید و دانلودش کنید. معمولا هاستینگ ها بعد از چند بار ارسال اسپم و باز کردن دوباره سایت، هاست شمارو غیر فعال میکنن و دیگه امکان فعال کردن دوباره برای دامینی که اسپم داده وجود نداره. البته این مورد به سیاست کاری اون شرکت مربوط میشه.
موفق باشید
-
-
قالب ها و افزونه هایی که عمدتا در ایران به صورت غیر قانونی به فروش می رسند بیشتر نال و ریپ شده روسی ها و رومانیایی هاست که 99٪ اونها هم در هسته و قالب ها کدهای base64 قرار میدهند
تشخیص این مشکل بستگی به هوش و ذکاوت شما داره و نمیشه مورد خاصی رو بیان کرد
اگر هنوز مشکل شما ادامه داره من ساده ترین راهکار رو پیشنهاد میدم
یک جوملا دیگه در یک پوشه دیگه نصب کنید و مراحل انتقال جوملا به یک جوملا دیگه رو انجام بدید
فقط دقت داشته باشید افزونه های نصب شده رو بذارید برای اخرین مرحله و تست اونها تا متوجه مشکل اونها بشید
افزونه کی 2 رایگانه پس از سایت اصلی دانلود کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)