-
ارور در باز شدن صفحه مدیریت جوملا
با سلام ، من پس ازپاک کردن تعدادی مطلب در قسمت مدیریت جوملا دیگر موفق به ورود نشدم و پس از وارد کردن رمز با این ارور رو به رو میشوم : HTTP Error 500.0 - Internal Server Error
ممنون میشوم کمکم کنید.
نام دامنه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-24-2017 08:24 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
برای دوری از دردسرهای بیشتر از پشتیبان سایت بخواهید سایت رو به روز قبل از این اتفاق برگردونه
-
-
من 5 سال است که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را با جوملا انجام میدم و خیل باهاش راحتم
-
-

نوشته اصلی توسط
almassite
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من 5 سال است که
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را با جوملا انجام میدم و خیل باهاش راحتم
سلام دوست عزیز . شما امتیاز سایت رو تا چه میزان می تونید بیارید بالا . ممنون میشم عددی بگین
-
-
من حودم سایت رو طراحی کردم
چطوی میتونم سایت رو به روز قبل برگردونم؟
لطفا اگه کسی بلده که چیکار کنم راهنماییم کنه
ممنونم
-
-

نوشته اصلی توسط
هدیه نامی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من حودم سایت رو طراحی کردم
چطوی میتونم سایت رو به روز قبل برگردونم؟
لطفا اگه کسی بلده که چیکار کنم راهنماییم کنه
ممنونم
کافیست از مدیر هاست بخواهید که سایت شما رو به تاریخ مورد نظرتون برگردونه
-
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
کافیست از مدیر هاست بخواهید که سایت شما رو به تاریخ مورد نظرتون برگردونه
راهی وجود نداره که خود صاحب سایت انجامش بده جای اینکه از مدیر هاست بخواد که انجامش بده ؟
-
-
اگر بک اپ رو داشته باشید بله میشه ولی مطمئنا شما ندارید پس برمیگردیم به شیوه اول که راهنمایی کردم
-
-
سلام
در تکمیل صحبت های دوستمون باید بگم: بصورت خودکار از کل هاست بصورت دوره ای پشتیبان گرفته میشه و اگر به پنل مدیریت هاستتون دسترسی داشته باشین میتونید فهرست فایل های پشتیبان و تاریخ پشتیبان گیری رو ببینید. از هرکدوم از پشتیبان هایی که قبل از تاریخ بروز مشکل از سایتتون گرفته شده و به تاریخ بروز مشکل نزدیک تره استفاده کنید:
از بخش Files، گزینه Backup رو انتخاب و از بخش Account Backups فایل پشتیبان موردنظرتون رو انتخاب و دانلود کنید.
-
کاربر مقابل از Mahdi74 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)