-
تغییرشکل ظاهری منوی پوسته
سلام
من تازه با جوملا اشنا شدم و از این تمپلیت استفاده کردم
http://www.justfreetemplates.com/joomla-templates/view/3811-AT-GRAFIK--FREE-CREATIVE-DESIGN--GRAPHIC-JOOMLA-TEMPLATE.html
اما وقتی توی این نمونه ازمایشی هستم و به بالای صفحه میروم منوی بالای تصویر بیرنگ میشه و شکل خود تصویر را میگیرد. اما خودم که میخوام استفاده کتم این منو سیاه رنگ هست در هر شرایطی کسی میتونه راهنماییم کنه چی کار کنم دقیقا مشابه این الگو بشه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-28-2017 02:09 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
تا لینک ندهید نمیشه تشخیص داد کجای کار شما اشتباه می باشد. اول یک سری منو بسازید و در موقعیت منو اصلی در بالای صفحه قرار دهید سپس سایت رو بازبینی کنید واز دو مرورگر تست کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
sshamid_vm68
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما وقتی توی این نمونه ازمایشی هستم و به بالای صفحه میروم منوی بالای تصویر بیرنگ میشه و شکل خود تصویر را میگیرد. اما خودم که میخوام استفاده کتم این منو سیاه رنگ هست در هر شرایطی کسی میتونه راهنماییم کنه چی کار کنم دقیقا مشابه این الگو بشه؟
سلام دوست عزیز اینی که شما دانلود کردین قالب هست ، بسته نصبی نیست طبیعتا قالبی که نصب و فعال میکنید با کد نویسی انجام شده پیش فرض بر روی قالب اصلا جوملا شما منطبق میشه و خودش رو وفق میده و این افکت و رنگ بندی که در دمو این قالب دیدین با کد نویسی اون قالب هماهنک است .
شما اگه همون ظاهر دمو رو میخاین بایستی بسته نصبی حوملا نصب کنید که مختص همین قالب است
موفق باشید
-
کاربر مقابل از aminomidvaar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
sshamid_vm68
سلام
سلام دوست عزیز اینی که شما دانلود کردین قالب هست ، بسته نصبی نیست طبیعتا قالبی که نصب و فعال میکنید با کد نویسی انجام شده پیش فرض بر روی قالب اصلا جوملا شما منطبق میشه و خودش رو وفق میده و این افکت و رنگ بندی که در دمو این قالب دیدین با کد نویسی اون قالب هماهنک است .
شما اگه همون ظاهر دمو رو میخاین بایستی بسته نصبی حوملا نصب کنید که مختص همین قالب است
موفق باشید
-
-
سلام
من روی هاست لوکال دارم امتحان میکنم.. فکر نکنم اینجور بشه لینک داد
-
-
من از کجا میتونم اینی که فرمودید رو دانلود کنم؟ اسمش به انگلیسی چی میشه؟ الان این سایتی که دادم همچین چیزی داره؟
-
-
بعد یه سوال داشتم وسط کادر کاور یک دکمه هست که اگر فشار بدیم به لینک خاصی میره من چجوری میتونم این رو طراحی کنم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
sshamid_vm68
بعد یه سوال داشتم وسط کادر کاور یک دکمه هست که اگر فشار بدیم به لینک خاصی میره من چجوری میتونم این رو طراحی کنم؟
سلام دوست عزیز
ایتدا این رو عرض کنم خدمتتون که سوالاتتون رو سعی کنید در قالب یک پیام تایپ کنید و زمانی که مجددا سوالی براتون پیش اومد پست خودتون رو ویرایش و اضافه کنید
در خصوص بسته نصبی مورد نظرتون شما بایستی یا از طریق مستر کارت خرید بکنید یا اینکه این قالب رو بتونید توی سایت هایی که فروش قالب در ایران دارند به صورت ترجمه شده خریداری کنید
بسته های نصبی مخصوصا بسته های نصبی انگلیسی اصلا به صورت رایگان قابل دانلود نیستن . مگر اینکه بعضی از قالب ها رو بتونید با جستجو زیاد پیدا کنید و دانلود کنید که زمان بر هست
اگه هم نتونستید با مستر کارت خرید کتید جستجو کنید توی اینترنت شرکت هایی هستن که از شما معادل ریالی خریدتون رو دریافت میکنند و خودشون براتون خرید می کنند
سوال دومتون : برای طراحی کردن دکمه یا هر قابلیت دیگه در قالب سایتتون بایستی به زبان php مسلط باشید و تخصص در زمینه ویرایش فایل های css قالب داشته باشید که بتونید کد مربوطه رو ایجاد کنید و یا اینکه کد مورد نظر رو در اینترنت پیدا کنید و در فایل css خودتون در موقعیت دلخواه ایجاد کنید
اما میتونید به صوزت معمولی در ماژولی یک عنوان بنویسید و به اون لینک بدین یا اینکه عکسی طراحی کنید و اون عکس در سایت اپلود کنید و پشت عکس لینک بدین
موفق باشید
-
-
سلام
دوست عزیز بهترین کار برای شما اینکه اول آموزش جوملا رو مطالعه کنید تا یه دید کلی داشته باشید.
یعدش اگر تمایل دارید که تو کد های قالب دست ببرید حتما آموزش فایرباگ رو مطالعه کنید خیلی بهتون کمک می کنه تو تغییر کد و کلاس نویسی
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)