-
مشکل در منوی سایت
سلام خسته نباشید
روی یه قالب راکت تم دارم کار میکنم ولی یه مشکل بدی داره
این آدرس :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منو ها روی صفحه اصلی سایت از هم فاصله دارن و پس زمینه ندارن ، اما مثلا روی منوی محصولات یا درباره ما کلیک کنید ، اول اینکه پس زمینه میگیرن ( رنگ پس زمینه از قالب تغییر میکنه ) ، دوم اینکه فاصله بین منو ها کم میشه ، سوم اینکه اسلایدشو کشیده میشه به سمت پایین ( روی صفحه اصلی یکم ماوس بیاد پایین بقیه سایت هست اما تو بقیه منو ها باید بیشتر پایین بیای چون اسلایدشو کشیده شده به سمت پایین )
اینم اضافه کنم که اگر نمایش منو رو غیر فعال کنم تو سایر صفحات هم اسلایدشو درست نمایش پیدا میکنه یعنی اون مشکل کشیده شدن اسلایدشو از منو هست
مشکل از کجاست یعنی؟
ممنون میشم کمک کنین
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-30-2017 12:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پشتیبانی فنی از افزونه های تجاری خلاف قوانین انجمن می باشد
-
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پشتیبانی فنی از افزونه های تجاری خلاف قوانین انجمن می باشد
به صورت لاینسس دار خریداری شده
چطوری میتونم مشکلم رو بپرسم؟
-
-
از سایت اصلی اگر خریداری شده با همون نام کاربری وارد بشید .. و در بخش پشتنیبانی سایت کد خرید رو بدید تا اقدام کنند.. اگر از سایت های ایرانی خریدید باید بگم سایت سازنده قبول نمی کنه و اون لایسنس ها کاربردی ندارن..( البته با تجربه خودم و ارتباطی کهبا بیشتر این سایتهای سازنده قالب دارم )
-
-
در ضمن سایت از سیستم من مشکلی که اشاره کردید رو نداره
-
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
در ضمن سایت از سیستم من مشکلی که اشاره کردید رو نداره
من از سایت ایرانی خریدم و هزینشم دادم بهشون برای کل بسته نصبی که اینا هم روش بود
از دو سه تا لپ تاپ چک کردم اینطوری بود از یه سیستم هم چک کردم اینطوری بود
الان عکس میگیرم از صفحه که متوجه بشین
صفحه اصلی :
صفحات دیگه :
هم پس زمینه مشکی میگیره ( از مدیریت قالب ) ، هم فاصله منو ها کم میشه ، هم اسلایدشو میاد زیر منو ( تو صفحه اصلی منو روی خود اسلایدشو افتاده )
اگه هزینه هم داشته باشه من حاضرم پرداخت کنم ولی حل بشه امروز
-
-
این خلاف قوانینه اما چون هزینه دادید: در سایت های ایرانی بیشتر افزونه های نال و ریپ شده رو به عنوان خریداری شده با یک سری دستکاری و لایسنس ارائه می دهند که هیچ پشتیبانی فنی نداره در اینده اینها رو لحاظ کنید چون هیچ سایتی در خارج از کشور قالب و افزونه یا هر چیزی رو به سایتی در ایران نمیده تا بفدشوند.. اما برای درک مشکل شما منم دقیق نمی دونم شاید دستکاری شده که این مشکل پیش اومده اما فعلا با یک منو و بدون اسلایدر تست کنید.. مرحله به مرحله برید جلو تا بدونید مشکلتون کجاست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)