-
ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت جوملایی
سلام . صفحه ی اصلی سایت جوملایی ای که تحت نظر من هست ، از ایندکس گوگل خارج شده آدرس سایت اینه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در حال حاضر منوهای سایت ، توی گوگل بالا میاد ولی صفحه اصلی بالا نمیاد.
وقتی سرچ میکنم قشم پیشه ، صفحه اصلی سایت داخل گوگل بالا نمیاد فقط چن تا از منوهای سایت بالا میان
داخل قشمت manual actions در گوگل وبمستر تولز هم نگاه کردم ولی اخطاری رو گوکل ارسال نکرده بود.پس مشکل از کجاست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-01-2017 09:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کامپوننت نقشه ساز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بیشتر کارها رو براتون انجام میده .. برای دریافت نتیجه بهتر به وب مستر گوگل بروید و fetch site رو تست کنید ببینید خطا میگیرید یا خیر
-
-

نوشته اصلی توسط
alireza40
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام . صفحه ی اصلی سایت جوملایی ای که تحت نظر من هست ، از ایندکس گوگل خارج شده آدرس سایت اینه
در حال حاضر منوهای سایت ، توی گوگل بالا میاد ولی صفحه اصلی بالا نمیاد.
وقتی سرچ میکنم قشم پیشه ، صفحه اصلی سایت داخل گوگل بالا نمیاد فقط چن تا از منوهای سایت بالا میان
داخل قشمت manual actions در گوگل وبمستر تولز هم نگاه کردم ولی اخطاری رو گوکل ارسال نکرده بود.پس مشکل از کجاست؟
سلام
حتمن از سایت مپ برای ایندکس کردن صفحاتتون استفاده کنید و همچنین سایت مپ مورد نطر رو در هاست آپلود نموده و بعد از در فایل روبوت هاستتون هم قرار دهید و از طریق وب مستر نیز سایت مپ رو مستقیما اپلود نمایید
بهترین سایت برای ساخت سایت مپ . فقط ادرس دامنه سایت رو بهش بدین
-
کاربر مقابل از aminomidvaar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام دوست عزیز. من نقشه سایت xml دارم و چک کردم و درست هم کار میکنه و مشکلی نداره. فقط الان 2 روزه گوگل ، صفحه اصلی ( home page ) رو نمیاره بالا حتی موقعی که دقیقا نام سایت یعنی قشم پیشه رو سرچ میکنم. خیلی هم دنبال علت گشتم هنوز پیدا نکردم.
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)