-
عدم نمایش اطلاعات در web developer
با عرض سلام خدمت همه اساتید
البته این مشکلی که برای من پیش اومده ربطی به خود جوملا نداره ولی موقع قالب نویسی دچار مشکل میشوم ، و اما مشکل ؛ وقتی که میخوام با استفاده از web developer موقعیت و یا همان آدرس چیزی رو بدست بیارم هیچ چیزی در قسمت style information که در پائین پنجره مرورگر قرار دارد نوشته نمیشه و فقط در بالا در زیر آیکونها و بوکمارکها آدرس نمایش داده میشه که اونهم به محض حرکت ماوس ناپدید میشه . حال چطوری میتونم این مشکل را حل کرده و این افزونه فایرفاکس را به حالت قبل برگردونم آیا میشه اونو به قول معروف به تنظیمات کارخانه برگرداند و بطور کل ریست کرد . در ضمن یکبار پاک کرده و دوباره دانلود و نصب کردم ولی هیچ فرقی نکرد.
باتشکر .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-05-2017 05:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با درود
بله معمولا یک سری کلیک ها به اشتباهی انجام گرفته که اینجوری نمایش میده
بهتره افزونه رو حذف و پوشه رو هم به صورت دستی از مسیر progtram files / mozila حذف کنید سپس دوباره نصب نمایید
-
-
با سلام و تشکر
اون مسیری که فرموده بودید رو رفتم و در آنجا چندین پوشه دیگر بود یکی یکی به جای حذف ؛ به محل دیگری منتقل کرده و کارهایی رو که گفته بودید رو انجام دادم و یکبار هم حتی خود فایرفاکس را پاک کرده و پوشه ها را نیز به روش دستی پاک کردم ولی در آخر نتیجه همان بود که بود در نهایت بعد از هدر دادن چندین روز وقت ، از بکآپی که قبلا گرفته بودم از کل ویندوز استفاده نمودم .
یه نکته رو پیدا کردم و اونهم اینه که خدا نکنه فایرفاکس ایراد پیدا کنه که اگه ایرادی پیدا کرد بجز بکآپ که قبلا باید گرفته شود هیچ راه دیگری ندارد که اون ایراده حل شود اینو به این خاطر نوشتم که تقریبا آذر ماه بود که فایرفاکسم شروع کرد به دادن پیغام خطا و بعد از ظاهر شدن پیغام دیگه هیچ کاری نمیشد انجام داد و اون موقع هم بعد از کلی هدر دادن وقت و زیر و رو کردن اینترنت و سایت مرورگر نهایتا از بکآپ استفاده نمودم.
سخن آخر ؛ اینها رو به این جهت با طول و تفسیر نوشتم که همه کسانیکه مثل من تازه کار هستند تو این حرفه حتما از گرفتن بکآپ از ویندوز غافل نشوند که مثل بیمه آتشسوزی هست واسه ملک که انشاالله هیچ وقت بهش احتیاجی نباشه.
-
کاربر مقابل از behzadh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)