-
عدم بازیابی پایگاه داده
سلام دوستان
من از DataBase یه سایت در PhpMyAdmin پشتیبانگیری کردم(Export) حالا که میخوام بازیابی کنم (import) ارور زیر رو میده :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
زمانی که آدرس سایت رو میزنم این ارور رو میده :
Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Table 'kaviandb.#__session' doesn't exist SQL=SELECT `session_id` FROM `#__session` WHERE `session_id` = 'hgba0a9klufrgfcm68ohbo4510' LIMIT
وقتی صفحه رو رفرش میکنم ارور پایین میاد :
Error displaying the error page:ApplicationInstantiationError:Table'kaviandb.#__session' doesn't exist SQL=SELECT `session_id` FROM `#__session` WHERE `session_id` = 'm21cj4s4ttvg01ack8id4f7183' LIMIT 1
ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر
ویرایش توسط teymoorei : 02-07-2017 در ساعت 04:56 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-07-2017 04:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اگر هنوز به دیتا بیس قبلی دسترسی دارید برای فرار از این مشکلات بدین صورت اعمال کنید. برای گرفتن خروجی از اون سعی کنید در هنگام خروجی گرفتن بر روی گزینه کاستون کلیک کنید و با دقت مثلا اگر 100 جدول دارید در سه مرحه 30 تایی اونها رو استخراج کنید یعنی سه دیتا بیس از یک سایت .. سپس یک جوملا خام نصب کنید و پس از اتمام نصب وارد دیتابیس جوملا جدید بشید و همه دیتابیس رو حذف و دیتابیس قبلی رو جایگزین کنید.. یادتون باشه که باید افزونه هایی رو هم که نصب کردید پیش از ایمپورت دیتابیس همشون رو نصب کنید.. این اسونترین و بهترین راهه که خودم همیشه انجام میدم
-
-
نه متاسفانه به دیتابیس قبل دسترسی ندارم .
فقط یه فایل پشتیبان با پسوند sql دارم .
-
-
-
-
خب یکبار جوملا خام رو نصب کنید در هنگام نصب دقت داشته باشید نام پیشوند جدول داده رو دقیقا مانند بک اپی که دارید وارد کنید. مثلا اگر در بک اپی که دارید hxxxf_ باشه رو دقیقا در جوملا خام نصب کنید..همه افزونه هایی که در سایت قدیمی داشتید رو نصب کنید ... سپس همه جداول رو از بانک اطلاعاتی جوملا خام حذف و بانک اطلاعاتی قدیمی رو جایگزین کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)