-
همانطور که دوستمون گفتند یکی از برنامه های مورد نظر wampserver رو نصب کنید و اون رو اجرا کنید..
سپس به درایو c/wamp/www اونجا یک پوشه مثلا Joomla بسازید و محتویات جوملا رو در اون استخراج کنید..
حال از تسک بار کنار ساعت ویندوز بر روی ایکن ومپ کلیک یا راست کلیک کنید و وارد phpmyadmin بشید. نام کاربری رو root وارد کنید و پسورد رو خالی بذارید و اینتر بزنید تا وارد بشه.. اونجا یک بانک اطلاعاتی بسازید و از طریق مرور گر
localhost/joomla رو فراخوانی کنید.. مراحل نصب رو طی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-21-2017 01:33 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام مهندس وقت بخیر من یک کاربر صفرهستم و اصلا آشنایی ندارم امدم با جوملا شروع کنم و جومولا 3.6 را دانلود کردم برا نصب مشکل دارم آیا راهنمایی دارید که کامل برا یه آدم مبتدی آموزش کامل داشته باشه که بتوانم استارنت کنم . الان مراحل شما را رفتم و phpmyadmin را ندیدم بعد هم چطور بانک اطلاعاتی بسازم ؟؟؟؟ اگر راهنمایی دقیق تر و جز به جز تر بفرمایید ممنون میشم
-
-

نوشته اصلی توسط
mohajer22
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام مهندس وقت بخیر من یک کاربر صفرهستم و اصلا آشنایی ندارم امدم با جوملا شروع کنم و جومولا 3.6 را دانلود کردم برا نصب مشکل دارم آیا راهنمایی دارید که کامل برا یه آدم مبتدی آموزش کامل داشته باشه که بتوانم استارنت کنم . الان مراحل شما را رفتم و phpmyadmin را ندیدم بعد هم چطور بانک اطلاعاتی بسازم ؟؟؟؟ اگر راهنمایی دقیق تر و جز به جز تر بفرمایید ممنون میشم
این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو بخونید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)