-
نرم افزار فول ورزن TopStyle.Pro.3.10 را دانلود كنيد
سلام به دوستان
راستش چند وقتي بود كه به سايت سر نمي زدم ، يعني شايد يكجورايي از رادمهر عزيز خجالت مي كشيدم ، آخه چند وقت پيش در تاپيكي
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] كه در ارتباط با وورد پرس و فارسي سازي ايجاد كرده بود ايشون كمي از من ناراحت شده و ... بگذريم . بايد به ايشون حق مي دادم كه با من اينجوري برخود كنه هرچند بنده خدا ، ايشون هم خيلي محترمانه با من برخورد كرد اما من يكمي حساسيت به خرج دادم ( والبته بي احترامي نكردم ها ، معذرت خواهي هم كردم ، علي رغم اينكه الان وقتي دارم آن تاپيك را مي خوان پست آخر خود را كه در آن معذرت خواهي كرده بودم نمي بينم عجيب است به خدا ) اما از خدا كه پنهون نيست از شما چه پنهون امروز گفتم يك سري بزنم به مامبو لرن دات كام ، بعد باخودم گفتم بگذار دست خالي نريم يك برنامه اي چيزي هم پيشكشي ببريم براي دوستان ، اين بود كه رفتم برنامه TopStyle[1].Pro.3.10 كه در آموزشي كه در همين زمينه در سايت وجود دارد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ازش صحبت شده و گفته شده كه برنامه حرفه اي مخصوص اين كاره لذا با كمي وقت گذاشتن اين برنامه را از يك جا و كركش رو از جايي ديگري دانلود كرده و پس از يكپارچه كردن در 2 تاي مختلف براي استفاده ي شما خوبان آپلود كردم اميدوارم مورد توجه و استفاده ي دوستان قرار بگيره . لطفا ابتدا از آدرس اول استفاده كنيد و در جاهايي كه از برنامه دانلودر استفاده ميكنيد از لينك دوم كه مستقيم است . موفق باشيد و بدرود
***پ.م: براي دريافت لينك برنامه ها ميتونيد مستقيما با خود ايشون تماس بگيريد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-13-2007 12:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نرم افزار فول ورزن TopStyle.Pro.3.10 را دانلود كنيد
از لطف شما سپاسگذارم.
ولي متاسفانه ما مجبور هستيم لينك ها رو برداريم. چون برنامه هاي كرك شده باعث فيلتر شدن سايت ما ميشه.
لطفا در صورتي كه تمايل داريد دريافت لينك برنامه رو به پيغام خصوصي محدود كنيد تا مشكلي براي ما و شما پيش نياد.
متشكرم.
-
-
با تشكر از شما سيامك جان
راستش من متوجه نشدم ، يعني از كجا مي شه فهميد داخل يك پوشه ي زيپ شده فايلي كه وجود دارد كرك شده هست ؟ پس اگر مشكل فيلترينگ بوجود مي آره همون بهتر كه برداريد اگر الان در وبلاگم لينكش را بگذارم هم براي شما مشكل ساز مي شه ؟
در هر صورت ما هستيم اگر كسي از دوستان خواست از شما به يك اشارت از من به سر دويدن
-
-
شما تو وبلاگت بزار برای دانلود .. لینک وبلاگتو بزار اینجا هر کی خواست بره تو وبلاگت و دانلودش کنه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)