برخی قالب ها در فایل component.php هم توابع رو اجرا می کنند. شما هر جا تگ body رو دیدید به صورت منظم کد خودتون رو قبل از بسته شدن تگ بادی در اونجا قرار بدید و تست کنید

برخی قالب ها در فایل component.php هم توابع رو اجرا می کنند. شما هر جا تگ body رو دیدید به صورت منظم کد خودتون رو قبل از بسته شدن تگ بادی در اونجا قرار بدید و تست کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خیلی تلاش کردم متن HTML در فایل های php سایتم بیابم
ولی اصلا خبری از تگ body نیست
شاید هم بنده به جای اشتباه مراجعه کرده و نمی دانم
البته قصدِ من از تغییر آن مِتا تگ، دریافت نماد اعتماد الکترونیکی بود، که پس از طی مراحلی، و اخذ تاییدیه هایی، کار به آنجا رسید که، 35000 تومان می خواهند تا بررسی کنند، بعدش هم آیا بدهند آیا ندهند!
و من فهمیدم سایت اعطای نماد الکترونیکی نیز، یک بقالی بزرگ، و محل درآمد بیش نیست(درست مثل هزینه شرکت در آزمون های استخدامی و شغلی!) که همواره با آن مخالفم، حتی 100 تومانش! چرا که اگر برگزاری چنین آزمونی هزینه دارد، کارفرما و متقاضی جذب نیروی کار، باید آن را تامین کند. در مورد نماد اعتماد الکترونیکی نیز، چنین است. اگر اعطای نماد اعتماد الکترونیکی هزینه بردار است،سازمانی که خود را در راس گذاشته (و به هیچ کس نماد پنج ستاره و چهار ستاره و سه ستاره و حتی دو ستاره نیز نمی دهد،) ملزم به تامین بودجه و به طبع آن، در راس امور قرارگرفتن است. وگرنه از Pay.ir تا پیش از اینکه ف-ی-ل-ت-ر شود، نماد اعتماد الکترونیکی رایگان گرفته بودم، و اکنون که آنها ف-ی-ل-ت-ر شده اند، از زرین پال گرفته ام و دیگر احتیاجی به نماد اعتماد تک ستاره و بی فروغِ سایت enamad نمی بینم.
به هر حال، خواستِ اینکه بتوانم در خطوط HTML و PHP سایتم دست ببرم، و از این راه نیز تسلط طراحی سایت و تغییرات آن را به دست آورم، همچنان به قوت خود باقیست
و منتظر راهنمایی عزیزان هستم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)