-
افزونه به کار رفته در این سایت؟
با سلام
دوستان کسی می دونه افزونه ای که در این سایت در قسمت " خدمات ما" به کار رفته چیه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی سعی کردم بفهمم ولی به نتیجه ای نرسیدم، ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-23-2017 04:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
همه بر اساس css طراحی شده اند که بیشتر در قالب های تک صفحه ای کاربرد دارند
افزونه مورد استفاده در سایت :
com_minitekwall
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همه بر اساس css طراحی شده اند که بیشتر در قالب های تک صفحه ای کاربرد دارند
افزونه مورد استفاده در سایت :
com_minitekwall
افزونه ای که برای نمایش مطالب به کار رفته MINITEKWALL هست ولی بخشی که مد نظر منه از یه افزونه ی دیگه استفاده شده، منظورم این قسمته:
اگر دقت کنید قسمت "تیم ما" هم در این سایت از همین افزونه استفاده شده.
-
-
این قسمت تایپوگرافی که با پلاگین کار شده .. نتونستم تشخیص بدم چون development رو روشن گذاشته
ولی می تونید کد های سی اس اس رو کپی کنید و در ماژول html اجرا کنید .. اما کلی دردسر برای اجرا خواهید داشت
Shortcode Ultimate / YT Shortcode
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
این قسمت تایپوگرافی که با پلاگین کار شده .. نتونستم تشخیص بدم چون development رو روشن گذاشته
ولی می تونید کد های سی اس اس رو کپی کنید و در ماژول html اجرا کنید .. اما کلی دردسر برای اجرا خواهید داشت
Shortcode Ultimate / YT Shortcode
shortcodeها رو هم نگاه کردم ولی متاسفانه چیزی که به کار من بیاد توشون نبود. البته zt shortcode یه کد شبیه به این داره ولی برا آیکن هستش:
ولی این یکی از عکس استفاده کرده و هم عکس و هم عنوان به صورت لینک هستن و به نظرم مناسبتره.
ویرایش توسط Pedram_IR : 02-23-2017 در ساعت 08:55 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)