-
مشکل در تغییرات ماژول ها
با سلام دوستان
من از قالب BT Travel به صورت آنلاین استفاده کردم اما هر ماژولی که استفاده میکنم ارور زیر رو میده اما همون ماژول ها رو زمانی که آفلاین استفاده میکنم هیچ اروری نمیده :
نقل قول
Warning: include(themes/-1/-1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/test/public_html/templates/bt_travel/html/mod_bt_tabs/default.php on line 35
Warning: include(themes/-1/-1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/test/public_html/templates/bt_travel/html/mod_bt_tabs/default.php on line 35
Warning: include(): Failed opening 'themes/-1/-1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/test/public_html/templates/bt_travel/html/mod_bt_tabs/default.php on line 35
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-05-2017 04:10 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اگه توی استفاده از قالب و تنطیمات این وارنینگ ها اختلالی تو کارتون پیش نمیاره از مسیر زیر مخفی کنید و به فعالیتتون ادامه بدین
سیستم / تنظیمات کلی / تب سرور / نمایش خطا / هیچ / ذخیره و بستن
اما اگه توی روند کارتون اختلال ایجاد میکنه و وجودشون براتون حیاتی هست از مسیری که خود خط مشخص کزده وارد بشین و خطا رو رفع گنید
موفق باشید
-
-
سیستم / تنظیمات کلی / تب سرور / نمایش خطا / هیچ / ذخیره و بستن
این کار رو که انجام میدم کلا دیگه ماژول رو نمایش نمیده در حالی که من نیاز دارم به استفاده از ماژول ها
-
-
پیش از ایجاد تغییرات لارمست که یک سری واژگان انگلیسی که پایه هستند رو بدونید
متن خطا داره بهتون میگه که فایلی که در مسیر معرفی شده و در خد کد فایل مورد نظر قرار داره وجود ندارد
-
-
سلام
دوستان مشکل بنده همچنان پابرجاست ، لطفا بررسی بفرمایید مشکل هزینه هم نیست
با تشکر
-
-
لینک و دسترسی بدین بررسی بشه
-
-
بالاخره این وارنینگ ها مشکل ساز هستند یا فقط از لحاظ ظاهری دلتون میخواد که نباشه.
کدهای مربوط به شماره ی خط ارائه شده توسط وارنینگ رو کپی کنید لطفا.
-
-

نوشته اصلی توسط
aminomidvaar
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک و دسترسی بدین بررسی بشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
میخوام از تب استفاده کنم ، همچنین با از کار انداختن نمایش پیام ها هم کارم راه نمیوفته و باید مشکل حل شه .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)