-
نرم افزار فول ورزن TopStyle.Pro.3.10 را دانلود كنيد
سلام به دوستان
راستش چند وقتي بود كه به سايت سر نمي زدم ، يعني شايد يكجورايي از رادمهر عزيز خجالت مي كشيدم ، آخه چند وقت پيش در تاپيكي
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] كه در ارتباط با وورد پرس و فارسي سازي ايجاد كرده بود ايشون كمي از من ناراحت شده و ... بگذريم . بايد به ايشون حق مي دادم كه با من اينجوري برخود كنه هرچند بنده خدا ، ايشون هم خيلي محترمانه با من برخورد كرد اما من يكمي حساسيت به خرج دادم ( والبته بي احترامي نكردم ها ، معذرت خواهي هم كردم ، علي رغم اينكه الان وقتي دارم آن تاپيك را مي خوان پست آخر خود را كه در آن معذرت خواهي كرده بودم نمي بينم عجيب است به خدا ) اما از خدا كه پنهون نيست از شما چه پنهون امروز گفتم يك سري بزنم به مامبو لرن دات كام ، بعد باخودم گفتم بگذار دست خالي نريم يك برنامه اي چيزي هم پيشكشي ببريم براي دوستان ، اين بود كه رفتم برنامه TopStyle[1].Pro.3.10 كه در آموزشي كه در همين زمينه در سايت وجود دارد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ازش صحبت شده و گفته شده كه برنامه حرفه اي مخصوص اين كاره لذا با كمي وقت گذاشتن اين برنامه را از يك جا و كركش رو از جايي ديگري دانلود كرده و پس از يكپارچه كردن در 2 تاي مختلف براي استفاده ي شما خوبان آپلود كردم اميدوارم مورد توجه و استفاده ي دوستان قرار بگيره . لطفا ابتدا از آدرس اول استفاده كنيد و در جاهايي كه از برنامه دانلودر استفاده ميكنيد از لينك دوم كه مستقيم است . موفق باشيد و بدرود
***پ.م: براي دريافت لينك برنامه ها ميتونيد مستقيما با خود ايشون تماس بگيريد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-13-2007 12:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)