سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: ماژول خبری خوب و کامل .... لطفا کمکم کنین

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 6 بار در 6 ارسال

Unhappy ماژول خبری خوب و کامل .... لطفا کمکم کنین

سلام دوستان نازنین ..... سال نو مبارک .... یک سئوال دارم ..... بنده دنبال افزونه ای خبری برای جوملا می گردم ( که با پرداخت هزینه خرید این افزونه هم مشگلی نیست) بتواند اخبار رو با تصاویر با اندازه یکسان ، فونت و رنگ و اندازه یکسان ، مقدار سطرهای ادامه مطلب یکسان نشون بده ، یعنی اول یک معیارهای انتخاب بشه و کل مطالب رو با اون حالت نشون بده . بنده از ماژول زیر نیز استفاده کردم باز نمی شه... لاقل اندازه تصاویر یکسان بود حل می شد ، در این ماژول مقادیر رو می دم مثلا برای عکس ولی باز دیده نمیشه ، آیا ممکنه سایتم مشگل داشته باشه؟ ..... دیگه خسته شدم هر خبری در سایت می زارم باید عکس اون خبر رو ببرم فتوشاپ سایزشو یکسان کنم و آپلود کنم تا یکی باشه و یا برای نوشته ها باید فونت و رنگ هر دفعه باید عوض کنم دیگه خسته شدم ..... می خوام تمامی کارهارو افزونه انجام بده .... سایت بنده
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    لطفا کسی کمکم کنه ......
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ایمیل بنده :
    news show sp2 ماژول مورد استفاده در سایت :

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)