-
تغییر رنگ منوی اصلی و حذف منوی سمت چپ
سلام
من میخواهم رنگ منوی بالای صفحه را عوض کنم. در حال حاضر طوسی است و زمانی که یک منو انتخاب می شود به رنگ نارنچی در می آید. میخواهم عوض کنم این ترکیب رنگ رو
هم چنین منوی سمت چپ زمانی که وارد صفحات داخلی می شویم کل منوی بالای صفجه را نشان می دهد. من میخواهم فقط زیر منوهای مربوط به منویی که وارد شدیم را نشان دهد.
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.
درضمن سایت انگلیسی ست
خیلی ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-13-2017 07:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سام دوست عزیز برای عوض کردن ترکیب رنگ ها شما ابتدا بایستی position مورد نظر تون رو بدونید که مثلا منوتون توی چه position هست بعد از اون از داخل فایل های css قالبتون و صفحه ای ک داره فراخوانی میشه رنگ منو یا هر position دیگه ای تغییر بدن
-
-

نوشته اصلی توسط
aminomidvaar
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سام دوست عزیز برای عوض کردن ترکیب رنگ ها شما ابتدا بایستی position مورد نظر تون رو بدونید که مثلا منوتون توی چه position هست بعد از اون از داخل فایل های css قالبتون و صفحه ای ک داره فراخوانی میشه رنگ منو یا هر position دیگه ای تغییر بدن
سلام
ممنونم
منوی بالای صفحه یعنی منوی اصلی رو میخوام تغییر رنگ بدم و همینطور منوی سمت چپ رو هم میخوام حذف کنم . ممنون میشم راهنماییم کنید.
فایل های css داخل php هست دزسته؟
-
-

نوشته اصلی توسط
haghighir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ممنونم
منوی بالای صفحه یعنی منوی اصلی رو میخوام تغییر رنگ بدم و همینطور منوی سمت چپ رو هم میخوام حذف کنم . ممنون میشم راهنماییم کنید.
فایل های css داخل php هست دزسته؟
سلام خواهش میکنم
فایل هایی css قالب های جوملا در پوشه ای به نام پوشه css هستند
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)