سلام . من جوملا رو دانلود کردم از سایت خودتون و مراحل نصب رو طی کردم ولی در این صفحه زیر مونده و اصلا رد نمیشه!
![]()

سلام . من جوملا رو دانلود کردم از سایت خودتون و مراحل نصب رو طی کردم ولی در این صفحه زیر مونده و اصلا رد نمیشه!
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیز
این مشکل به دو دلیل پیش میاد
اگر بر روی لوکال کار میکنید یا سرورتون مشکل داره ( ومپ یا زمپ ) یا بسته نصبیتون
بسته نصبی دیگه رو امتحان گنید اگر مشکل رفع شد و این مرحله رو رد کردین ینی بسته نصبیتون مشکل داشته اگه بازم همین مشکل بود پس ارتباط ومپ یا زمپتون مشکا داره با اپدیت مشکل رو رفع کنید
با زمپ بودم. الان ومپ 2.5 رو نصب کردم کار کرد! چرا پس؟ زمپ ورژنش 5.6 بودنوشته اصلی توسط aminomidvaar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این طبیعیه . ممنون ومپ با جوملا بهتر جوین میشه تا زمپنوشته اصلی توسط Masrour [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشیذ
سلام
در بخش دانشنامه تقریبا برای همه مشکلات راه کار به صورت کامل بیان شده که اگر قبل از طرح سوال جستجو کنید سریع تر به پاسخ می رسید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام. منم تقریبا همین مشکل رو در مرحله 2 نصب دارم. وقتی میخوام نام پایگاه داده رو وارد کنم با اینکه قبلا دیتابیسش رو با دستور phpmyadmin ایجاد کردم اما پایگاه داده رو شناسایی نمیکنه و پیغام خطای رخ داده در زمان ایجاد پایگاه داده میده. باید چیکارش کنم؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)