-
پاک شدن جوملا
سلام دوستان
متاسفانه بنده دستم خورد روی wamp server unistaller
و کل پوشه wampپاک شد
با ریکاوری تونستم پوشه رو ریکاوری کنم
الان پوشه ساتیتم که داخل wwwبود و فایل های پایگاه داده گه در داخل پوشهstabwall هست رو دارم (D:\wamp64\bin\mysql\mysql5.7.14\data\stabwall) که فکر می کنم جداول دینابیس باشه و چنتا فایل هست (نه یک فایل با قابلیت ایمپورت) وقتی اینا رو تو پوشه های ومپ جدید کپی می کنم سایت بالا نمیاد. لطفا کمکم کنید
------------
لان دیتابیس ریکاور شد
پوشه داخل www هم هست
وقتی کپی میکنم
اررو میده که عکسش ضمیمه می کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-15-2017 08:28 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
طبیغتا ازتباط بین دیتابیس و جوملاتون از بین رفته متاسفانه
-
-

نوشته اصلی توسط
aminomidvaar
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز
طبیغتا ازتباط بین دیتابیس و جوملاتون از بین رفته متاسفانه
خب راهکار چیه
باید چکار کنم من
-
-
طراحی دوباره
البته این نظر منه باز بافی دوستان اگه راهی میدونن بگن
-
-
زیاد با لوکال کار نکردم اما تجربه خودم با هاست انلاین
بک اپی از دیتابیس بگیرید
برای دوری جستن از هرگونه مشکل : مثلا شما کلی مطلب به سایت افزوده اید و یا کامپوننت خاصی رو نصب کرده اید
برای نتیجه گیری بهتر: از هر افزونه مثلا جدول مطالب content / categories و هم ریشه هاش به صورت جدا کاستوم بک اپ از منوی بالا export / custom بگیرید. این کار به شدت به سرعت عمل شما و همچنین عدم مواجه شدن با خطاهای ایمپورت کردن کمک خواهد کرد
سپس جوملا رو از صفر نصب کنید
در هنگام نصب به این مورد دقت کنید : نام پیشوند جداول perfix_
برای اینکه بتونید بفهمید فایل بک اپ دیتابیس رو باز کنید پیشوند اون معمولا 5 حرف پیش از نام جداول جوملا قرار داده مثلا : opdsx_asset
opdsx چیزی که شما باید در هنگام نصب و ساخت دیتابیس جدید وارد کنید
پس از نصب کامل به phpmyadmin و بانک اطلاعاتی جدید سایت بروید
حال بسته به نیازی که دارید مثلا کلیه جداول مربوطه به مطالب رو حذف می کنید content / categories و .. دقت داشته باشید فقط جداولی که به مطالب مربوط هستند !
پس از حذف ٰ.جداولی که از بانک اطلاعاتی قبلی پشتیبانی گرفته اید رو وارد کنید و این مراحل رو برای هر افزونه و مورد خاصی که داشتید اجرا کنید
البته که شما نیاز به تغییرات دستی در سایت هم خواهید بود اما بنده با همین شیوه طی 2 ساعت یک سایت رو با بیش از 10 کامپوننت و پلاگین و بیش از هزار مطلب بارها جابجا کرده و حتی بر روی بسته نصبی جدید فعال کرده ام
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)