-
این سایت چطور طراحی کنم ؟
سلام و درود و عرض ادب و احترام
من میخوام همچین سایتی طراحی کنم ( لینکشو در زیر گذاشتم )
کد اطلاعات مطالب و قیمتهای این سایت رو از کجا وارد سایت خودم کنم
منبع قیمتهای این سایت از کجاست و ...؟
همچنین لطفا اگر سابقه طراحی همچین سایتی رو دارید راهنمایی بفرمائید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-10-2017 07:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سایت مورد نظر کدنویسی شده.. اما در جوملا هم چنین قابلیتی رو میشه پیاده کرد .. شما نیاز به یک کامپوننت دارید که بتونه چیزی شبیه به این فرایند رو اعمال کنه.. شاید چنین چیزی باشه که من در جریان نیستم اما می تونید به صورت اختصاصی بنویسید ولی هزینه گزافی براتون اب می خوره. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
اگر بدونم و بتونم این کدهارو از کجا میگیره و چطوری در جوملا نمایش داده میشه رو یاد بگیرم میتونم همچین سایتی رو طراحی کنم
لطفا به عکس زیر توجه کنید
اگر ماژول یا کامپونتی که بتونه در طراحی سایت کمکم کنه لطفا معرفی کنید
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
-
-
اگر به کامپوننت و ماژول نویسی اشنایی دارید مشکلی نخواهید داشت.. می تونید از سایت های بروز قیمت گذاری بورس و ارز کمک بگیرید و فید های خبری رو برای دریافت اطلاعات بروز در افزونه طراحی شده قرار بدید
-
-
به برنامه نویسی در حد کم آشنایی دارم و اصلا تابحال ماژول و کامپونت طراحی نکردم
در حد استفاده از ماژولها و کامپونتها به جوملا آشنایی دارم
با این حساب نمیتونم همچین سایتی بشخصه طراحی و راه اندازی کنم؟
-
-
نه چنین کاری نیازمند کدنویسی و اشنایی حرفه ای با جوملاست .. اگر دانش اون رو دارید مقالات و فیلم های اموزشی رو در گوگل دنبال کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه چنین کاری نیازمند کدنویسی و اشنایی حرفه ای با جوملاست .. اگر دانش اون رو دارید مقالات و فیلم های اموزشی رو در گوگل دنبال کنید
لطفا اگر مقاله یا فیلم آموزشی فارسی در باره این مسئله دارید برام بزارید تا استفاده کنم
ممنون
-
-
خود افزونه نویسی جوملا سختی نداره یعنی یک سری کدها به صورت پایه یا core design هستند که باید در کدنویسی استفاده بشه و خیلی ساده تر می تونید افزونه هایی رایگان رو دانلود و شیوه کد نویسی رو بازبینی کنید
بخش اصلی مربوط به php / شی گرایی و دیتابیس هستند که باید با اونها اشنا باشید
بنده فیلم های اموزشی اقای امیر رضا تهرانی رو پیشنهاد میکنم که متاسفانه رایگان نیستند ولی همه اوهها رو در زمان محدودی طی نوروز منتشر نمودند joomina.ir
-
-
سلام دوست عزیز
مقاله " طراحی سایت با نرم افزار سایت ساز"
میتونه کمکتون کنه یه سر به سایت karait.com بزنید
-
کاربر مقابل از androo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز اگر این کار برای شما واجب هست می تونین درخواست بدین که یکی از کاربرها براتون این افزونه را برنامه نویسی کنند. مطمئن هستم که توی این سایت کاربرانی هستند که در زمینه تخصص داشته باشند.
-
کاربر مقابل از razinaclass عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)