-
بازگردانی سایت هک شده
سلام
چند روز پیش سایت من هک شد.یعنی وقتی ادرس سایت رو وارد میکردم ولینک میشد به صفحه پیوند ها و من حتی به دایرکت ادمین هم دسترسی نداشتم.به مدیریت هاست و دامین سایت تیکت دادم.اونها فایروال رو پاک کردن.الان ادرس سایت رو که توی ادرس بار بنویسم سایت میاد ولی اگر اسم سایت رو توی گوگل سرچ کنم بازم میره به صفحه پیوندها.
راه حل چیه؟
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-01-2017 04:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
سایت شما هنوز آلوده هستش و احتمالا سایت درست باز میشه و بازدیدها منتقل میشن به سایت های هدف
برای حل مشکل
1- یک بکاپ از کل اطلاعاتتون بگیرید
2- تمام فایل های روی هاست به جز configuration.php را حذف کنید
3- یک جوملا خام بارگراری کنید و سپس پوشه installtion را حذف کنید
4- فایل اصلی قالب را بارگزاری کنید و در صورت نیاز از css و تصاویر قالب قبلی استفاده کنید
5- افزونه هایی که داشتید را مجدد نصب کنید
هم اکنون سایت شما مانند روز اول و بدون مشکل خواهد بود
متاسفانه تجربه نشان داده روش های دیگه ممکنه جای آلودگی باقی بزاره
موفق و پیروز باشید
-
کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خیلی متشکرم بابت راهنمایی تون
من یه بک آپ از زمانی که سایت مشکل نداشت دارم.میتونم سایت رو کامل حذف کنم و اون بک آپ رو بارگذاری کنم.و دیگه این طوری که شما گفتید انجام ندم؟؟؟ مشکل به طور کامل حل میش؟؟
و اینکه برای امنیت سایت شما چه کامپوننت یا افزونه ای رو پیشنهاد میدید؟که حفره نداشته باشه.
بازم تشکر میکنم
-
-
پیرو پیشنهاد دوستمون : افزونه ها همگی خطر نفوذ رو دارند اما معمولا سایت های عادی توسط هکرها هک نمیشه الا موارد خاص .. افزونه هایی که نصب می کنید منبع دانلودشون مهمه که باید از سایت های معتبری دانلود کنید
-
-
ببخشید الان من اگر فقط بک آپ ای که قبلا گرفتم رو جایگزین کنم سایت درست نمیشه؟؟
اخه الان دسترسی برای حذف کل سایت ندارم.شرکت هاست گفتن اگر مایلید خودمون کلا سایت رو پاک کنیم و اینکه من یک بک آپ از سایتم در زمان سالم بودنش دارم.
لطفا راهنمایی کنید.
سایتم هم خاص نیست.یه سایت معرفی و نشون دادن نمونه کارهام هستش.نمیدونم چرا هک شده
الان پس برای امنیت سایت جوملایی چه کاری باید انجام بدم؟؟اگر افزونه ها کامل نیستن چه کاری باید انجام بدم؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم.
-
-
برای بازگردانی سایت از بک اپ این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو دنبال کنید کار اسونیه کاملا شبیه نصب یک سایت جدیده. امنیت به خود شما / هاست / و افزونه هایی که استفاده میکنید ربط دارد. سعی کنید افزونه ها رو از سایت های معتبر و شناخته شده دانلود کنید
-
-
سلام
خیلی خیلی ممنون.سایتم درست شد
فقط چند بار ریسنور کردم هر بار پیام میداد ریستور با خطا مواجه شد.تا بعد از چند بار پیام داد ریستور با موفقیت انجام شد و سایتم درست شد.
الان دایرکت ادمین وقتی وارد میشم پیام میده که کل فضا پر شده.چه فایل هایی رو باید حذف کنم ؟؟؟؟
متشکرم
-
-
اول از همه باید فایل فشرده ای که بک اپ شده رو حذف کنید
در صورتی که می دونید یک سری فایلهای مانند تصاویر ویدئو ها و صوت نیازی ندارید اونها رو هم حذف کنید
سپس به پوشه trash بروید و همه فایلهایی که اونجا قرار دارند رو هم حذف کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اول از همه باید فایل فشرده ای که بک اپ شده رو حذف کنید
در صورتی که می دونید یک سری فایلهای مانند تصاویر ویدئو ها و صوت نیازی ندارید اونها رو هم حذف کنید
سپس به پوشه trash بروید و همه فایلهایی که اونجا قرار دارند رو هم حذف کنید
سلام
متشکرم
اگر من فایل بک آپ رو از پوشه بک آپ حذف کنم اگر دوباره بهش احتیاج داشتم چی؟؟
و اینکه پوشه trash کجاست؟؟
و اینکه الان دوباره تو گوگل اسم سایتم رو وارد کردم دیدم دوباره به صفحه پیوند ها لینک میشه اما اگر مستقیم ادرس سایت رو وارد کنم سایت بالا میاد
لطفا راهنمایی کنید.
بازم متشکرم
-
-
برای گرفتن بک اپ به صورت دستی همه روزه میتونید این کار رو بکنید اما معمولا خود هاست این کار رو انجام میده.. پوشه تراش رد صفحه اول مدیریت فایل از کنترل پنل قابل مشاهده است منو درختی سمت چپ...لینک ها مسلما با ایرادات فنی مواجه شده یا سیستم ف یل-ت- ر سشایت شما رو اشتباهی ( صفحه ای ) و به عنوان غیر اخلاقی شناسایی کرده با سامانه filter.internet.ir تماس بگیرید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)