سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: اختلال در ورود به بخش مدیریت جوملا و خطای ssl

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Team
    تشکر شده 836 بار در 779 ارسال
    گواهینامه SSL = security socket layer برای ایمنی سایت و کاربر می باشد و مرورگرها طی ماه اخیر با نشان دادن پیام عدم امنیت سایت مبنی بر وارد کردن رمز عبور و هر گونه اطلاعاتی کاربر را در جریان نا امن بودن سیستم امنیتی سایت می نماید. اما در مورد مشکل سایت شما.فایل های سایت شما الوده است یا اینکه هاست شما از امنیت پایینی برخوردار است که به راحتی سایت شما را با استفاده از شل ها و اسکریپت ها هدایت می کنند. بهترین کار اگر سایت شما مطالب زیادی ندارد نصب جوملا خام و استارت دوباره و دانلود افزونه ها از سایت های معتبر می باشد. اگر هم سایت شما دارای مطالبی زیادی می باشد بهتر است از هر افزونه ای که نصب کرده اید در بانک اطلاعاتی پشتیبان جداگانه تهیه کنید. اموزش های لازم رو اگر خواستید بهتون میدم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

3. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    گواهینامه SSL = security socket layer برای ایمنی سایت و کاربر می باشد و مرورگرها طی ماه اخیر با نشان دادن پیام عدم امنیت سایت مبنی بر وارد کردن رمز عبور و هر گونه اطلاعاتی کاربر را در جریان نا امن بودن سیستم امنیتی سایت می نماید. اما در مورد مشکل سایت شما.فایل های سایت شما الوده است یا اینکه هاست شما از امنیت پایینی برخوردار است که به راحتی سایت شما را با استفاده از شل ها و اسکریپت ها هدایت می کنند. بهترین کار اگر سایت شما مطالب زیادی ندارد نصب جوملا خام و استارت دوباره و دانلود افزونه ها از سایت های معتبر می باشد. اگر هم سایت شما دارای مطالبی زیادی می باشد بهتر است از هر افزونه ای که نصب کرده اید در بانک اطلاعاتی پشتیبان جداگانه تهیه کنید. اموزش های لازم رو اگر خواستید بهتون میدم

ممنون رضا دیزاین عزیز
    گریه ام در اومد با این راهنمایی این بارت
    چونکه از سه روز پیش دارم با سرور پارس مکاتبه می کنم و هِی بهم می گن ssl بخر ssl بخر
    دوست عزیز، رضا دیزاین، لطفا:
    ضمن ارسال راهنمایی ها و آموزش های لازم، بفرمایید که، با توجه به این که این همه روی سایتم وقت گذاشتم و این همه، زحمت کشیدم و حالا یک شبه همش به فنا رفته، و دیگه مدیریتم در اختیارم نیست، و از سایتم هم بک آپ ندارم، و اصولا سایت هزینه خودشم در نیاورده و قبلا با وبلاگ رایگان، این نوع دردسر ها رو نداشتم و هزینه نمی کردم و درآمد ناچیزی ازش می اومد،
    برای من آیا بهتر نیست به جای استفاده از جوملا، از یک سایت استاتیک استفاده کنم؟
    یا آیا برای من بهتر نیست برگردم به وبلاگ؟
    اگرچه این برام یه شکسته ، و وبلاگ دردسرهای زیادی داره و باید تبلیغات مذخرف و بی ربط رو توی سایتم تحمل کنم و محدودیت در نوشتن کاراکترهای برنامه نویسی ایجاد می کنه؟
    آیا اگر بنده سایتم رو به طور کامل استاتیک طراحی کنم، حدود ده بیست مگ فضا بخرم، بازم ممکنه هَک بشه و آلوده بشه و خراب بشه؟
    همه اینارو با توجه به این گفتم که HTML بلدم و هر چی نباشه، می تونم سایت اولیه رو دست و پا شکسته به صورت استاتیک طراحی کنم.
    پیشاپیش ممنون از پاسخ شما و یا سایر دوستانی که پاسخ می دند

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)