-
مشکل لود نشدن آیکون ها
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز
من از قالب رایگان blueprint استفاده کردم و یک سایت آماده کردم و حالا به یک مشکلی برخوردم اونم اینه که ایکون ها یی که در قالب هستش رو در صفحات اصلی باز نمیکنه ، ولی توی صفحه فروشگاه باز می کنه ، اولش که سایت رو آوردم بالا درست بودش اما یهو اینجوری شدش
کلی گشتم ولی نتونستم درستش کنم ممنون میشم اگر نگاهیی بهش بندازین و راهنمایی کنید
آدرس سایت : bartaracademy.org
این هم آدرس قالب می باشد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشوم کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-06-2017 06:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
آیکون های شما در هنگام ویرایش مطالب این قسمت ها حذف شده و علت حذف آیکون ها ویرایشگر tinymce می باشد که کلاس های متن را حذف میکنه برای همین آیکون ها نمایش داده نمیشوند
نمونه:
کد:
<div class="mn-typo-inner col-xs-12">
<div class="col-md-4 mn-typo-ico">
<h3 class="mn-ico-title">طراحی زیبا</h3>
<i class="mn-ficons-design"></i>
</div>
این کد وقتی بره توی ویرایشگر کلاسهای حذف میشه
برای ویرایش این قسمت ها ویرایشگر پیش فرض سایت را از تنظیمات کلی به حال ساده تغییر دهید و سپس ویرایش و ذخیره نمایید
موفق و پیروز باشید
-
کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
نوید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز
آیکون های شما در هنگام ویرایش مطالب این قسمت ها حذف شده و علت حذف آیکون ها ویرایشگر tinymce می باشد که کلاس های متن را حذف میکنه برای همین آیکون ها نمایش داده نمیشوند
نمونه:
کد:
<div class="mn-typo-inner col-xs-12">
<div class="col-md-4 mn-typo-ico">
<h3 class="mn-ico-title">طراحی زیبا</h3>
<i class="mn-ficons-design"></i>
</div>
این کد وقتی بره توی ویرایشگر کلاسهای حذف میشه
برای ویرایش این قسمت ها ویرایشگر پیش فرض سایت را از تنظیمات کلی به حال ساده تغییر دهید و سپس ویرایش و ذخیره نمایید
موفق و پیروز باشید
تشکر فراوان از شما ویرایشگر رو غیر فعال کردم و دوباره امتحان کردم ولی چیزی تغییر نکرد
این کد ها رو داره توی صفحه اما نمیدونم چرا لود نمی کنه
آدرس دهی هم درست هستش چون مثلا در صفحه فروشگاه باز می کنه آیکون ها رو
ممنون می شوم بازم راهنماییم کنید .
-
-
سلام مجدد
ویرایشگر چگونه غیرفعال کردید؟
وقتی ویرایشگر غیرفعال بود این کدها همگی بودند؟
موفق و پیروز باشید
-
کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
تشکر از لطف شما درست شد ، مشکل از آپدیت جوملا پیدا کردم تمام افزونه ها رو آپدیت نکرده بودم به خاطر همین کامل باز نمی کرد
حالا با یک مشکل دیگه روبه رو شدم اون هم اینکه من از اسلایدر Minitek استفاده می کنم حالا میخوام عکس اسلایدر رو عوض کنم سایت بالا نمیاد دیگه ارور
[05-May-2017 17:32:52 UTC] PHP Fatal error: Class 'PhpThumbFactory' not found in /home/cp26873/public_html/modules/mod_minitek_slider/helper.php on line 296
و به صورت مستقیم هم نمی تونم از توی دیتا بیس عکس جاگذاری کنم
-
-
با سلام
لطفا از لینک زیر موضوعتونو دنبال کنید:
موفق و پیروز باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)