-
مشکل inline css
سلام دوستان خسته نباشید من سایتم رو چک میکنم دو تا مشکل دارم
اول اینکه بهم هشدار inline css میده این رو چطور میتونم تو جوملا برطرف کنم ؟
و مشکل دوم اینکه من وقتی سایت رو چک میکنم مثلا با seo doctor میگه شما تگ h1 ندارید اما وقتی تگ h1 روقرار میدم دوباره تست میگیرم هشدار میده که 2 تا تگ h1 کار شده !!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-14-2017 10:55 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
در مورد تگ ها فکر کنم page class تعریف شده مثلا در منو خانه در بخش نمایش اگر فیلد کلاس و عنوان خالیه حد اقل عنوانی رو وارد کنید و تست بگیرید .. در مورد inline نگفتید خطا چی رو میگیرید.. اینلاین ها بیشتر کد های html رو شامل میشن که باید با تیزبینی خودتون کد هاش رو ببینید و بتونید تشخیص بدید مربوطه به کدام افزونه ماژول و .. می باشد که بتونید راحت تر پیداش کنید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد تگ ها فکر کنم page class تعریف شده مثلا در منو خانه در بخش نمایش اگر فیلد کلاس و عنوان خالیه حد اقل عنوانی رو وارد کنید و تست بگیرید .. در مورد inline نگفتید خطا چی رو میگیرید.. اینلاین ها بیشتر کد های html رو شامل میشن که باید با تیزبینی خودتون کد هاش رو ببینید و بتونید تشخیص بدید مربوطه به کدام افزونه ماژول و .. می باشد که بتونید راحت تر پیداش کنید
سلام ممنون از توضیحاتتون
مثلا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این ارورهارو دارم توی inline small css در سایت gt metrix
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)