نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله
متوجه ام
در سایت stackoverflow هم گفته بودند
ولی هدف من عوام بود
چون هر کسی کمی از اینترنت و سایت و htmlسر در بیاره، به راحتی می تونه کپی کنه
در مورد مطلب یگانه و با ارزش که فرمودید، بله من هفت هشت سال پیش وبلاگی راه انداختم که مطالبش رو خودم تولید کردم و چیزایی بود که اصلا هیچ جای دیگه اینترنت نبود
مثلا فرستنده چهار وات اف ام
و برنامه دهی به ماشین حساب کاسیو
که اینا در اون زمان، اصلا جای دیگه ای در اینترنت نبودند
همین باعث شد که وبلاگم بعد از یه سال، توی خیلی کلمات کلیدی مرتبط، اومد صفحه اول گوگل
ولی متاسفانه اینقدر سایت های فروش کفش و عینک آفتابی و فیلم و کارتن و دانلود و تبلیغ و آگهی و غیره(که به نظرم واقعا آفَتِ اینترنت و دنیای آنلاین هستند)، مطلب های من رو کپی کاری کرده بودند که، بعد مدتی، با جستجوی همون کلمات کلیدی، منی که تولید کننده اون محتوا بودم توی صفحه 4 و 5 می اومدم و اونا توی صفحه یک ظاهر می شدند
اونا طوری کپی کاری کرده اند، که هنوزم آثارش باقیه و اگه شما همین الان اسم فارسی سایت من رو، یعنی "سیسیان الکترونیک" تایپ کنید توی گوگل، سایت های آفتی ای نظیر zamoune.com و elect.ir و kick-up.ir و چندین سایت دیگه، صفحه اول گوگل رو اشغال کرده اند و سایت خودم رفته صفحه دوم سوم ، و متاسفانه هنوزم نمی دونم چطور آفت زُدایی کنم و کلمات کلیدیم رو از این آفت ها پس بگیرم
چون کلمه "سیسیان الکترونیک" که دیگه یه چیز عامیانه و یه چیز عمومی نیست که اینا اونم اشغال کردند
یک کلمه کاملا یگانست و نمی باید کپیش می کردند
ای کاش راهی بود که به گوگل گزارش بدم و بفهمونم این سایت ها آفت هایی کپی کار، بیش نیستند و از نتایج جستجو حذفشون کنه...

)، مطلب های من رو کپی کاری کرده بودند که، بعد مدتی، با جستجوی همون کلمات کلیدی، منی که تولید کننده اون محتوا بودم توی صفحه 4 و 5 می اومدم و اونا توی صفحه یک ظاهر می شدند

علاقه مندی ها (Bookmarks)