سلام
ایا برای اینکه قالبی در یک مرورگر به درستی نمایش داده بشه باید کد خاصی رو در قالب گذاشت چون بعضی از قالبهایی که من آپ می کردم درfire foxخوب نمایش داده می شد اما در IE در هم ریخته بود یا بالعکس؟
اگر نه برای رفع این مشکل چکاری باید انجام داد؟

سلام
ایا برای اینکه قالبی در یک مرورگر به درستی نمایش داده بشه باید کد خاصی رو در قالب گذاشت چون بعضی از قالبهایی که من آپ می کردم درfire foxخوب نمایش داده می شد اما در IE در هم ریخته بود یا بالعکس؟
اگر نه برای رفع این مشکل چکاری باید انجام داد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز
شما می توانید از این دولینک استفاده کنید تا قالب های بهینه داشته باشید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یاعلی
سلام به نظر شما کدهای زیر ایرادی داره؟
<html><body bgcolor="#FFFFFF"></body></html>
یکی از ایراداتی که سایتهای معرفی شدخ توسط آقا مجید در بالا ایراد زیره که ازش سر در نیاوردم :
Error Line 1 column 0: no document type declaration; implying "<!DOCTYPE HTML SYSTEM>".
<html><body bgcolor="#FFFFFF"></body></html>
The checked page did not contain a document type ("DOCTYPE"declaration. The Validator has tried to validate with a fallback DTD, but this is quite likely to be incorrect and will generate a large number of incorrect error messages. It is highly recommended that you insert the proper DOCTYPE declaration in your document -- instructions for doing this are given above -- and it is necessary to have this declaration before the page can be declared to be valid.
لطفا من رو راهنمایی کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)