اوکی !
موفق باشید
منتظر کتاب میمانیم (اگه خدا بخواد شنبه میرم نمایشگاه) برای پیش خرید چقدر باید بپردازیم ؟!

اوکی !
موفق باشید
منتظر کتاب میمانیم (اگه خدا بخواد شنبه میرم نمایشگاه) برای پیش خرید چقدر باید بپردازیم ؟!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[quote author=ا.حاتمي link=topic=6416.msg38202#msg38202 date=1179420314]
اوکی !
موفق باشید
[/quote]
اونجا که رفتید میبینید دیگه![]()
اولندش که خداوندا هم اکنون ما رو بکش ( به جرم اینکه تهران نیستیم ) :-X
بابا از بس دلمون واسه این کتاب و سی دی شما قی جوجه رفت مردیم شما هم که همش میگید بعد از نمایشگاه :-\
لیست کامل هم که از محتویات سی دی و بخش های کتاب ارائه ندادید که ! :-[
میدونم نمایشگاه بین المللی تهران یه دونه بیشتر نیست خب اونوخ تاریخ این نمایشگاهه از کی تا کی هستش ؟ :P
اونوخ این به زودی که این کتاب منتشر میشه مثلا یعنی کی ؟ ( حدودا ) و حد نصابی که مد نظر شما هست چقدره و اگر به حد نصاب نرسه مبلغی که واسه پیش فروش گرفته شده چی میشه ؟ ???
آهان ، در مورد فروم ، آقا گیر دادید ها ، به من چه که vBulletin چجوریه و SMF چجوری ! مگه اینا مال بابای منه !! چرا تعصبی و اینا برخورد میکنید ؟ هان ؟
من فقط چیزی رو که دارم میبینم میگم ، اولا خب چرا همون دکمه ها رو هم فارسی نمیکنید تا همه چیز فروم فارسی باشه ؟ :
دوما یکی از اشکالاتش اینه که وقتی توی یه تایپیک پست میدیم از اون تایپیک میفتیم بیرون !
سوما بازم میگم صد در صد امکانات SMF از vBulletin کمتره و این جزء واضحاته و دیگه هیچ نیازی به اثبات و اینها هم نداره ، اتفاقا خودمم هم از طرفداران نرم افزارهای اوپن سورس هستم و تمایل بیشتری هم به استفاده از اونها دارم ، خب شما که میگید امکانات SMF از vBulletin بیشتره این امکانات رو لطفا برای این فروم فعال کنید ، اینکه بتونیم از چند نفر در یک پست نقل قول کنیم ، امکان تشکر کردن از افراد با یک کلیک برای جلو گیری از دادن پست های بیهوده ، امکان امتیاز دادن به تایپیکها ، امکان جستجو در محتوای یک تایپیک خاص ، امکان پاسخ دادن سریع در زیر هر تایپیک ، امکان چاپ و یا ارسال یک صفحه و تغییر حالات نمایش انجمن البته ممکنه تعدادی از این امکانات در حال حاظر هم در این فروم باشه ولی چون من به ترتیب چینش اونها عادت ندارم ندیده باشمشون ، ضمنا من یه پست دادم و بعدش هر چی دنبال گزینه ویرایش گشتم پیداش نکردم ، این گزینه ویرایش کوشش ؟ :-*
ببخشید که این مطالب رو در رابطه با انجمن در جائی عنوان کردم که ربطی به موضوع تایپیک نداره ولی خب پیش اومد دیگه
لطفا مواردی که به هم مربوط نیستند رو مطرح نکنید!!!
نمایشگاه تا یک شنبه هست!
در مورد انجمن و دکمه و ... اینها سیاستهای تیم هست.
درمورد امکانات و ... SMF هم همه این امکانات رو داره و ما بسته به نیازمون از اونها استفاده میکنیم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)