سلام من الان یک ساعت میشه که دارم تو فروم می گردم اما جواب سوال خودم رو پیدا نکردم و مجبور شدم تاپیک بزنم.
راستش من تو سایتم منو کاربری هیچ گزینه ای نداره و هر تلاشی برای بازگردوندن اونا کردم نشد. لطفا کمکم کنید چی کار کنم؟

سلام من الان یک ساعت میشه که دارم تو فروم می گردم اما جواب سوال خودم رو پیدا نکردم و مجبور شدم تاپیک بزنم.
راستش من تو سایتم منو کاربری هیچ گزینه ای نداره و هر تلاشی برای بازگردوندن اونا کردم نشد. لطفا کمکم کنید چی کار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما از مدیریت منو ها منوی مورد نظر رو انتخاب کنید بعد گزینه جدید رو بزنید
خوب اینو که خودم می دونم >اما مشکل اینجاست که بعدش هیچ گزینه دیگه ای نیست که منو به ماژول یا کامپونت منو کاربری وصل کنه .
اون منوهای مشخصات شما - ارسال مطلب و ... که 5 تا بود فکر کنم رو می خوام.
کمک کنید گیر افتادم... ;D
دوست خوب من
بار ها و بارها در این مورد در انجمن بحث شده لطفا جستجو کنید کلمات ارسال مطلب -- مشخصات -- و ...
مطمئن باشید می یابید
یاعلی
ما که گشتیم قبلا همه جورش رو نیافتیم
ولی چشم بازم میگردیم.
ولی اگه پیدا نشد باید قول بدی خودت یاد بدی
چشم
این نمونش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یاعلی
عزیزم اینا همش راجع به ارسال مطلب هست. ماله من کلا نیست گزینه هاش.
با user extended هم مشکل من حل نشد.
شما لطف کنید یک عکس بزارید
[img width=640 height=263]http://i14.tinypic.com/63316iw.jpg[/img]
بیا اینم عکس مشاهده کنی میبینی که با وجود لوگین بودن هیچ منویی نمایش داده نمی شود. اگه مشکل حل نمیشه شاید دوباره نصبش کنم. ولی کلا یه راه حلی پیدا کنید برای این موضوع چون بالاخره بازهم ممکنه کسایی باشند که به مشکل بخوررند.
در ضمن اون RSS رو چطوری میشه به کل از سایت برداشت من یک بار برداشتم سایت دیگه بالا نیومد به همین دلیل می خوام بدونم راه غیر فعال کردنش چیه ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)