سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: قالب سایت خبری شبیه سایت بازتاب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

قالب سایت خبری شبیه سایت بازتاب

سلام
    من به تازگی با مامبو آشنا شدم، قبلا با CMS های غیر اپن سورس زیادی کار کرده ام.
    دلیل اصلی هم مربوط میشه به ارائه یه سولوژن ارزون و با کیفیت برای راه اندازی سایتهای خبری که الان بسیار مد شده و هر گروه و انجمنی میخواد یه سایت مثل بازتاب یا فارس نیوز برای خودش داشته باشه
    فکر میکنم فرصت خوبیه که با طراحی و ارائه قالب سایت خبری شبیه بازتاب و قارس نیوز، سیستم مامبو هم خودی نشون بده
    من برای یک سایت سعی کرده ام که این کار رو انجام بدم ولی با مشکلاتی روبرو شده ام که اگر دوستان کمک کنند این مشکلات رو حل کنیم و این قالب را عمومی کنیم تا همه استفاده کنند :
    اولا آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    مشکلات :
    1) مشکل اصلی من با mainbody.php هستش، تیتر اخبار رو نمیشکنه! یعنی حتی اگه اسپیس هم تو تیر باشه که حتما هست هر چی طولانی بشه تو یه خط میندازه، این باعث میشه که اندازه قالب به هم بخوره
    2) عکس کنار خلاصه خبر رو نشون نمیده، لذا مشتری ما مجبور میشه عکس رو مستقیما در خلاصه وارد کنه که می بیند اگر از جدول استفاده نکنه چیدمانش ضایع است.
    3) من میخوام که تو قسمت top news که از mainbody.php لود میشه تاریخ رو حذف کنم که نشون نده
    4) من میخوام که تو قسمت top news که از mainbody.php لود میشه وقتی روی خبر کلیک میشه متن خبر در یک صفحه جدید باز بشه
    5) من میخوام که تو قسمت top news که از mainbody.php لود میشه کنار تیتر خبر یک بالت کوچیک بزام

البته برای 3 و 4و 5 اگه بتونم به mainbody.php دسترسی پیدا کنم خودم هم می تونم ولی اینجا این کد یه جوری دیکد شده و یک نرم افزار دیکدر میخواست که من هر چی انگولک کردم نتونستم بازش کنم. اگر حالت معمولی این فایل رو کسی در اختیارم بزاره من میتونم چند تا از مشکلات رو خودم حل کنم

از همکاری شما متشکرم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)