-
چند سوال در مورد مامبو
با سلام
من چند تا سوال داشتم
۱ . نسخهي فارسی ۴.۶.۲ کی آمده میشه ؟
۲ . من میخوام در کنار سایت یه وبلاگ هم داشته باشم که بتونه نیازهای معمولی وبلاگ داشته......یعنی تو خود مامبو باشه ( لینکش هم ثابت باشه )....حالا مامبو این امکانات رو خودش داره یا باید پلاگین,ماژوئلی چیزی روش نصب بشه ؟ اگه ژبلاگین یا چیز دیگه باید نصب بشه نسخه ی فارسی پیدا میه ( یا اگه انگلیسی هم باشه با فارسی نوشتن مشکل نداشته باشه )؟
۳ . من میخوام از انجمن جدید phpBB استفاده کنم ( البته صبر میکنم تا نسخهی کاملش بیاد ) پلاگین,ماژوئل چیزی براش پیدا میشه که ربطش بده به مامبو و مثلا یه امکاناتی مثل نشون دادن آواتار , پیامهای شخصی و خلاصه انجن کامل پوشش بده برای مامبو ( یوزر و پسورد کاربرا یکی بشه , جدیدترین ارسالها رو نشون بده, اواتار , پیام خصوصی و غیره ) هست ؟
۴ . اسکریپتی نرم افزاری چیزی هست که مثلا قالب انگلیسیو به فارسی تبدیل کنه مثل اینایی که از انگلسی به فرانسه المانی ایتالیایی و غیره میتونی ترجمه کنی میدونم ساختار اون زبونا یکی و فارسی فرق داره و راست چین ار این جور چیزا داره ولی نشد نداره , هست یا نیست ؟
فعلا همیناست و پیشاپیش ازتون تشکر میکنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-21-2007 05:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چند سوال در مورد مامبو
سلام دوست عزیز
1- زمان دقیق نمی توان ارائه داد
2- هر چیزی که نیاز داشته باشید اگر هم نداشته باشه میشه براش نوشت و یا برایش پیدا کرد اگر هم انگلیسی باشه میشه فارسی و بهینه کرد
3- بهتره از انجمن SMF استفاده کنی که رابط هم برای مامبو داره وکاملا پشتیبانی میشه از طرف مامبو در ضمن مانند همین انجمن مامبو لرن هست که فارسیش هم تیم مامبولرن انجام داده
4- اسکریپت نیاز داره !! فارسی کردن قالب های مامبو به راحتی انجام می پذیره کمی وقت می خواد و تجربه و دیدن آموزش
در ضمن آموزش های سایت ما رو هم مطالعه و همچنین مطلب مامبو چیست ؟
یاعلی
-
-
یعنی مامبو فقط از SMF استفاده میکنه ؟ نمیشه انجمن دیگهایی جایگزین کرد
اخرین نسخهی phpbb (یعنی phpBB 3 RC1 ) خیلی امکانات زیادی داره و مثل VB شده
یه امتحان رو لوکال هاست بکنید , ضرر نداره
-
-
دوست من من نگفتم
که نمیشه گفتم این بهتره
به هر حال میشه هر کدوم که بخواهید رابط آن هم هست
نمونه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و ...
اگر هم نباشه میشه براش نوشت
یاعلی
-
-
دستت درد نکنه ;D
ولی احساس میکنم باید یکم صبر کنم
در ضمن اگه کسی جایی دید رابط phpb3 ( فقط ۳ چون ساختارش بکلی با ۲ فرق میکنه ) برای مامبو دید لطف کنه برام بذاره
فکر کنم باید صبر کنم تا هم نسخهی ۴.۶.۲ مامبو بیاد هم یه رابط برای phpbb 3 پیدا کنم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)