من شنیدم که developer های مامبو همه رفتن سمت جملا ..وقتش نشده که خدمون رو گول نزنیم و راجع به جملا کار کنیم >>؟؟؟؟

من شنیدم که developer های مامبو همه رفتن سمت جملا ..وقتش نشده که خدمون رو گول نزنیم و راجع به جملا کار کنیم >>؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ببینید دوست عزیز ..
شما قبل از اینکه یک چیزی رو قبول کنی ... بهتره اول تحقیق کنی و بعدش که مطمئن شدی ..... حرفشو بزنی ...
شما اول برو ببین جوملا اصلا انجمن این چنینی داره که تو بیای توش رفع اشکال کنی ؟
ببین گروهی جوملا رو اینطوری خوب فارسی کردن ؟
ببین جوملا سازگار هست با همه کامپوننت ها یا نه ؟
توضیحات بیشتر رو مسئولین مامبو لرن بدن تا بچه ها دلسرد نشن و با مامبو ادامه بدن و مامبویی بشن .!
آقای نوید خان،
باید به عرضتون برسونم که شما کمی دیر از این خبر مطلع شدید!!!!!! :
برخی از افراد تیم توسعه مامبو در ماه آگوست 2005 از پروژه مامبو کناره گیری کرده و پروژه جدیدی با نام Joomla را آغاز کردند.
اگر که همه توسعه دهندگان مامبو به سمت جوملا رفته بودند که دیگر مامبو نبود و رشد نمی کرد!!! خیلی ساده است نه؟
تیم مامبو قدرتمندتر از همیشه به توسعه مامبو پرداخته و می پردازد! مامبو خیلی قویتر از آن چیزی است که شما از دیروز تا حالا به فکر جوملا افتادید!!!
مامبو و جوملا در رابطه با هسته CMS با هم متفاوتند! شما مختارید هر سیستمی که می خواهید برای خودتان نصب کنید!!!
در این انجمن ما به مامبو و مامبو فارسی می پردازیم و بحمدالله تیم مامبولرن توانسته سیستم مدیریت محتوای مامبو را به خوبی فارسی سازی کرده و پشتیبانی نماید.
در آینده نه چندان دور منتظر نسخه 5 مامبو با تغییرات و امتیازات فراوان باشید!
[quote author=navid link=topic=694.msg3542#msg3542 date=1143462143]
[/quote]
ضمناً دوست عزیز اینجا وب لاگ شخصی شما نیست که تراوشات مغزی شب گذشتتون را اینجا تلمبار کنید!!!!
و در رابطه با واژه گول زدن: بهتره خودتون را گول نزنید و به جای طرح این مطالب وقتتون را صرف یادگیری بیشتر CMS کنید و تصمیم گیریها و جهتگیری ها را به مسئولین امر واگذار کنید!!!
شما چیزی رو که میبینی قبول کن نه چیزی که از افراد غیر متخصص میشنوی.
ما هم این شایعات رو شنیدیم و در مزاکراتی که با مامبو فوندیشن داشتیم به این نتیجه رسیدیم که امکان صحت این حرفها کم هست.
اطمینان داشته باشید اگه خبری باشه ما به شما انتقال میدیم.
شما در انتخاب مختارید و نیازی نیست که این سوال ها را مطرح کنید در ضمن وقتی می بینی چنین با قدرت انجمی در حال کار است نیاز به مطرح کردن این سوال نبود خودتان می توانستید به واقعیت امر پی ببرید
You Can not Change Your Fate.
No Man Can!
من فقط یه سوال پرسیدم واقعا چرا بعضی ها موضع میگسرند من قصدم فهمیدن واقعیات بود این رو هم از یکی ز بچه های mambo.ir شنیدم وگر نه قصد ضربه زدن به این انجمن محترم رو ندارم ...ممنون از پاسخ گویی منطقی بعضی از دوستان ....
سلام
آقا نوید فکر نمی کنید اگه این سوال را بهتر مطرح می کردید خوب می شد مخصوصا این تیکه را اگه به صورت دیگر می نوشتید براتون زحمتی داشت
یا علی/خداحافظوقتش نشده که خدمون رو گول نزنیم و راجع به جملا کار کنیم
انشاالله که همینطوره که شما می فرمائید آقا نوید، در هر صورت وظیفه ما این هست که از چیزهایی که با زحمت برای کاربرانمون از جمله شما فراهم کردیم خیلی خوب مراقبت کنیم و نگذاریم مسیر این پروژه عظیم مامبو فارسی (یکی از فعالترین پروژه های مامبو در سطح جهان) به حاشیه کشیده بشه!! حاشیه فقط ما را از اهداف دور می کنه!!!
و بیاییم حرف زدن و نگارش مثبتمون را طوری بیان کنیم که عکس العمل منفی از سوی دیگران بر نینگیزه!!
امیدواریم که شما را بیشتر در پروژه ها و فعالیت های مامبو فارسی در قالب تیم همسو با اهداف تیمی مشاهده کنیم و از تجربه و تواناییهای شما بهره مند بشیم! انشاالله...
سبز باشید!
علاقه مندی ها (Bookmarks)