توی مسیر image قالب /http://www.sadighi.org/mambo//templates/part_noorooz/images/back.jpg

توی مسیر image قالب /http://www.sadighi.org/mambo//templates/part_noorooz/images/back.jpg
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
آدرس کامل براش تعریف کن ببین درست میشه.
یه pagesource بگیر ببین لود میکنه اصلا این رو یا نه.
ببخشید من متوجه نشدم . من لینکه فایل هارو گذاشم
اگه زحمت نیست ببینید مشکل از کجاست
ممنون میشم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در سي اس اس تگ body رو به اين صورت تغيير بدين ببينين درست ميشه .
کد:body { margin-top: 30px; margin-right: 0px; margin-bottom: 30px; margin-left: 0px; background-image : url("../images/bac.png") repeat-x; }
سلام آبتین جان . مرسی از کمکت . من اینو
جایگزینکد:BODY { margin-top: 30px; margin-right: 0px; margin-bottom: 30px; margin-left: 0px; background-image : url("../images/back.jpg") repeat-x; }
در فایل css کردم ولی باز هم تغییری نکردکد:BODY { margin: 30px 0px 30px 0px; background-color: #F0F0F0; }
توی پست بالا فایل css رو گذاشتم . اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم
كل قالب رو آپلود كنيد و لينكش رو بزارين . اون عكسي كه مي خواين بك گراند بشه هم بزارين توي فولدر image
لینک دانلود قالب رو براتون تو پیغام فرستادم
فایل help رو اگه میشه بخونید
ببخشید![]()
قالبتون رو براتون فرستادم
براي بك گراند بهتره يك عكس كوچيك بزارين تا خوب از آب در بياد .. اون عكسي كه خودتون گذاشته بودين جالب نمي شد .. همون عكس سايت راوي رو گذاشتم براتون. ولي كلا بك گراند قالب اصلي خودش قشنگ تره به نظره من . با اين مشكل حل شد .
اون موقعيت هم كاري نداشت كه .. عكس رو تو فرانت پيج بكشين اينور اين وسط يه table بزنين بعد تو اين تيبيل يه موقعيت بدينکد:BODY { margin-top: 30px; margin-right: 0px; margin-bottom: 30px; margin-left: 0px; background-image : url(../images/back.jpg) ; }..
عكس ها رو هم اگه اضافه يا كم مي كنين بايد در فايل templateDetails.xml معرفيش كنين كه مامبو بشناستشون .
موفق باشيد![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)