اقا سيامك
من برنامه منو LXMenu را نصب كردم فقط نوشته هايرو وارونه مي آورد مثلا اخبار را به صورت ربخا نمايش مي دهد چي رو بايد تنظيم كنم

اقا سيامك
من برنامه منو LXMenu را نصب كردم فقط نوشته هايرو وارونه مي آورد مثلا اخبار را به صورت ربخا نمايش مي دهد چي رو بايد تنظيم كنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما باید نوع متنهارو به RTL تغییر بدیت.
اینجارو ببین
![]()
Another component is already using directory: "/home/sarvad7/public_html/persian/components/com_lxmenu/"
این پیغام منیش چیه سیامک جان ؟؟؟
سلام
اینجا را بخون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی/خداحافظبررسی پیغام خطاها
1- Another component is already using directory
شما قبلا این کامپوننت را نصب کرده اید و فولدری به همین نام وجود دارد
در صورت نیاز به نصب مجدد ابتدا کامپوننت را Uninstall کرده و مجددا نصب کنید
در صورتی که امکان Uninstall نباشد به فولدرهای زیر رفته و فولدر کامپوننت مورد نظر را پاک کنید و بعد مجددا نصب کنید
فولدرهای کامپوننت:
administrator/components/
components/
فولدر ماژول:
modules/
مرسی وحید جان.
دوستان اگر قبل از سوال کردن، آموزشها رو که واسشون زحمت زیادی کشیده شده بخونن و انجمن هم سرچ کنن زورتر به جواب میرسن.
متشکرم.
اینو دیگه خداییش سرچ کردم پیدا نکردم : من منو رو ریختم اما منو اصلی ای که قبلا هم داشتم وجود داره ایتم های LX وابسته به منوی اصلی هست چطور میشه اونو disable کرد ولی آیتم ها ی XL همونایی باشه که تو منوی اصلی هست ...؟؟؟
یه سوال دیگه چطوری زیر منو ارو فعال کنیم ؟؟؟ از صفحات استاتیک ؟؟؟
از قسمت ماژولها منوی اصلی رو عدم انتشار کن.
برای زیر منو هم در موقع ساخت منو، یکی از منوهایی رو که میخای به عنوان منوی بالایی باشه انتخاب کن...
سلام من اين LxMenu Pro رو نصب كردم حالا چطور ميتونم تو سايت ازش به عنوان منوي سايتم استفاده كنم
سلام
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.
لطفا در همین ابتدای کار قوانین انجمن رو مطالعه کنید.
لطفا یک تایپک جدید باز کنید و بعد از نصب اگر مشکلی داشتید اونجا بیان کنید23 - حتی الامکان از پست دادن در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصلاح off topics ) بپرهیزید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)