-
قفل شدن مطالب از طریق نویسنده و منتشر کننده
با سلام
سوال که داشتم اینه که من چند تا نویسنده براس سایتم دارم که بعضی ها شون رو author و بعضی publisher و editor کردم وقتی نویسنده ها یا منتشر کننده ها مطالبشون رو می نویسن بعضی وقت ها تو بخش مدیریت خودم کنار عنوان مطلب اونا یک قفل کشیده و به من هم که super administrator هستم هم اجازه ویرایش حذف ویا کارای دیگه نمیده
می خواستم ببینم چه طور می تونم در این جورمواقع مطلب رو مدیریت کنم و قفلشو بردارم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-25-2006 03:13 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: قفل شدن مطالب از طریق نویسنده و منتشر کننده
وقتی با ادمین وارد شدید، از منوی سیستم گزینه چک کلی رو انتخاب کنید، قفلها برداشته میشه.
-
-
سلام
امتحان کردم اما نشد
حتی لینک مطلب تو قسمت مدیریت هم غیر فعاله
-
-
سلام ممكن است شما مطب خود را باز كرده باشيد و بدون توجه به دكمه انصراف back كرده باشيد كه ميتوانيد يكباره ديگه مطلب خود را باز كنيد و دكمه انصراف يا ذخيره را بزنيد ولي همانطور كه اقاي سيامك فرمودند بايد از چك ايتمها (System->Globalcheckin) استفاده كنيد
-
-
همچین چیزی ممکن نیست. علت رو دوست گرامی توضیح داد ولی در هر حال با انتخاب گزینه چک کلی لینکها فعال خواهد شد.
-
-
با سلام
من یک نویسنده manager دارم که وقتی مطالبش رو از قسمت مریریت خودش می نویسه وقتی من می خوام اون مطلب رو ویرایش کنم پیغام:
is currently being edited by another administrator
میده و لینک اون هم غیر فعاله و با انو روشی که گفتین:
نشد حالا من باید چه کار کنم
؟
[quote author=سیامک link=topic=665.msg3455#msg3455 date=1143297401]
همچین چیزی ممکن نیست. علت رو دوست گرامی توضیح داد ولی در هر حال با انتخاب گزینه چک کلی لینکها فعال خواهد شد.
[/quote][quote author=گودرز گودرزنيا link=topic=665.msg3445#msg3445 date=1143285578]
سلام ممكن است شما مطب خود را باز كرده باشيد و بدون توجه به دكمه انصراف back كرده باشيد كه ميتوانيد يكباره ديگه مطلب خود را باز كنيد و دكمه انصراف يا ذخيره را بزنيد ولي همانطور كه اقاي سيامك فرمودند بايد از چك ايتمها (System->Globalcheckin) استفاده كنيد
[/quote]
[quote author=سیامک link=topic=665.msg3455#msg3455 date=1143297401]
[/quote]
-
-
سلام
خیلی ممنون
نمیدونم چرا یک دفعه همش درست شد چون از صبح دارم گلوبال چک رو می زنم اما درست نمی شد
از کمکتون ممنونم
-
-
احتمالا توی کش سرور آی اس پی تون بوده.
وقتی اینطور میشه CTRL +F5 رو بزنید تا رفرش کلی بشه.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)