-
پاسخ : راهنمایی در مورد Joomsef و ...
[quote author=Aَrash link=topic=6695.msg39529#msg39529 date=1180772821]
یه چیز دیگه اونم اینکه اگر قرار باشه من تمام url های سایت رو برم از View/Edit
SEF Urls ویرایش و تنظیم کنم که نمیشه . چون اون موقع باید یه ماه بشینم پشت کامپیوتر و لینک پیدا کنم و آدرس اون رو درست کنم 
حالا اگر راه حل بهتری دارین بگین !!!!
[/quote]
همه رو پاك كنيد ، تنظيماتي كه گفته شد رو انجام بديد و بزاريد خودش دوباره توليدشون كنه !
اگه درست تنظيمات رو انجام داده باشيد ايندفعه آدرس ها درست توليد ميشن...[quote author=Aَrash link=topic=6695.msg39530#msg39530 date=1180777947]
یه چیز دیگه اگر برای Non-ascii char replacements کاراکترهای لازم رو وارد کنیم که اینم باز درست از آب در نمیاد .
اگر هم تمامی section ها و Categorie ها رو انگلیسی بنویسم که نمیشه !!!
راه حلی هست که به جای categoriها و ... به جای اونها بشه از اسم کامپوننت استفاده کنه ؟
راه حلی برای حل این مسئله دارین ؟
ماشاء الله کسی هم که جواب نمیده 
[/quote]
ببينيد !
اين كامپوننت مياد هرچيزي غير از حروف انگليسي و اعداد انگليسي رو از تو آدرس پاك ميكنه !!!
چون آدرس يايد فقط شامل همينا باشه !!!!
اين كه شما هم خدا و هم خرما رو ميخواهيد مشكل خودتونه !
در ضمن ! اينجا فروم تخصصي مامبو هست !
شما يك سوال جوملايي داريد چند نفر هم "لطف" كردن به سوال شما جواب دادن ، اونم سوالي كه تو فروم خود كامپوننت جوابي بهش داده نشده !
بعد شما نوشتيد كه .....
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-02-2007 12:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام من سایتی دارم که artio joomsef روش نصب کردم.
مشکل 1) mysql usage این سایت زمانی که کامپوننت فعاله بالا هست و اگر disable کنم کم می شه.
مشکل 2)آدرس صفحات بعدی یا همون paginate ها بصورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستش چجوری میشه قسمت /home-mainmenu-1 از این آدرس حذف بشه ؟
با تشکر
-
-
پرسش جدید را در تاپیک جدید مطرح کنید.
با سپاس، یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)