-
مشکل در نصب مامبو روی wamp 5
سلام
من می خواستم مامبو رو به صورت لوکال نصب کنم
اول wamp5 رو نصب کردم، بعد با استفاده از phpmyadmin یه پایگاه داده به اسم mambo ساختم.
بعد از طریق localhost نصب مامبو رو اجرا کردم .
بعد از اینکه چک اولیه انجام شد و آدرس صفحه به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغییر کرد یه صفحه سفید دیده می شه!
اگه رفرش بدم صفحه درست می شه
بعد از قبول کردن موافقت نامه و وارد کردن اطلاعات پایگاه داده و تایید آدرس صفحه به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغییر میکنه ، اینجا بعضی وقتها درست کار میکنه و مرحله بعدی به درستی آغاز میشه اما بعضی وقتها اینجا یه صفحه سفید میاد و اگه رفرش بدم دفعه اول خطای The page cannot be displayed و دفعه ی دوم خطای the databse details provided are incorrect and/or empty میده درحالی که وقتی تو phpmyadmin چک می کنم جدولها به صورت موفقیت آمیز ساخته شدهاند!
تکرار میکنم که در برخی مواقع نصب به درستی رخ میده و برخی مواقع دیگه خطاهای بالا پیش میاد! با نصب جوملا و میترا هم همین مشکل رو دارم.
دوستان لطفا بگن من باید چیزی رو تغییر بدم یا ... . خلاصه بگن مشکل از چی و از کجاست و چطوری حل می شه!
لطفا نگید این یه مشکل تصادفی هست و باید هر دفعه فایلها و پایگاه داده رو پاک کنم و دوباره امتحان کنم تا موفق بشم!
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-01-2007 06:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)