-
3 سوال مهم ...
با سلام و خسته نباشید 3 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدبد ...
1.من میخوام فایل template_css.css رو جایگزین کنم با نسخه ای که خودم با Dreamweaver MX ادیت کردم پرمیژن هم 777 هست اما وقتی از cPanel میخام انجام بدم اصلا فایلش پاک نمیشه با CuteFTP هم اکسس دینید میده کمک
2. امکانش هست که به جای منو های css از JS استفاده کرد راهش رو بگید منون میشم ...
3.آیا پرمیژن های 777 برای امنیت سایت مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟ مثلا فایل index.php که قابل edit برای همه هست یا باید بعد از هر ویرایش اونو به read only تبدیل کنیم ؟؟
ممنون ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-28-2006 09:09 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: 3 سوال مهم ...
سلام
راه ساده این است از پوشه قالب رو هارد خود کپی بگیرید بعد پوشه قالب را رو هاست تغییر نام دهید و بعد پوشه رو هارد خود را رو هارد آپلود کنید بعد می تونید فایل css را از داخل پوشه جدید حذف کنید و جایگزین نمایید
سطح دسترسی فایل ها 644 وپوشه ها 755
یا علی/خداحافظ
-
-
سوال دوم رو هم ممکنه جواب بدید ؟؟ ;D
-
-
برای استفاده از منوهای کرکره ای ..باید از کامپوننت هایی که مخصوص این کار موجود هست استفاده کنید..که فکر کنم بهترین اونها LXMenu باشه:
لینک دانلود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
من میخوام منویی که خودم میسازم رو بگزارم چون امکانات فارسی در برنامه Xara Webstyle 3.1 دارم هیچ راهی وجود نداره ؟؟؟
-
-
در مورد امنیت قبلا جواب داده شده. اگه جستجو کنید پاسخها رو میبینید. کلا در وب هرچه سطح دسترسی فایل در حد امکان پایین تر باشه بهتره. منتها تا جایی که عملکرد برنامه متوقف نشه. عموما همه فایلها رو 644 و فولدر ها رو 755 میزارن. البته فایل کانفیگوریشن رو معمولا خود من در مواقعی که چیزی نصب نمیکنم 444 میزارم.
در مورد منو های کرکره ای هم همینطور.  البته میتونید از منو های خودتون هم استفاده کنید. ولی باید در سایت رسمی مامبو اکس چنج با روش ساخت کامپوننت برای مامبو و نقشه API مامبو آشنا بشید.
میتونید هم یه نگاه به LXmenu بندازید و با طرز کارش آشنا بشید.
اگر کامپوننتی نوشتید برای ما هم بفرستید.
-
-
یعنی امکانش هست که بتونم فایل JS LXMenu رو با GS خودم replace کنم ؟؟ فکر کنم بشه ....ممنون سیامک جان به هر حال ...ولی من هنوز متوجه نشدم چطور برای LXMenu زیر مجموعه بسازم ...
-
-
ببینید
شما داخل LXMenu هیچ کاری انجام نمیدید. بلکه LXMenu به یکی از منو های سایت شما لینک میشه. مثلا منو اصلی. و محتوای اون رو به نمایش در میاره. حالا شما برای ساخت زیر منو کافیه که در هنگام ساختن یک منو موقعیت اون رو به جای ؛مستقل؛ یک منوی دیگه انتخاب کنید. با این کار منوی ساخته شده به صورت زیر منوی منویی که انتخاب کردید نشون داده میشه.
-
-
با تشکر از شما
منظور شما از ((در هنگام ساختن یک منو موقعیت اون رو به جای ؛مستقل؛ یک منوی دیگه انتخاب کنید. با این کار منوی ساخته شده به صورت زیر منوی منویی که انتخاب کردید نشون داده میشه.)) چیه؟
میشه بیشتر توضیح بدین؟
-
-
سلام
منو هایی که مستقل نیستند زیر مجموعه یک منوی مستقل هستند برای مثال در مطالب پیشفرض مامبو اگر روی منوی سوالات متداول کلیک نمایید یک زیر منو باز می شود که متشکل از
مامبو و امنیت
مدیریت محتوا
مدیریت کاربران
می باشند
که این ها منوی مستقل نیستند و زیر منو هستند
مانند تصویر زیر

یا علی/خداحافظ
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)