-
مشکل با کامپ.ننت تماس با ما
سلام
من چند تا مشکل با کامپوننت تماس با ما دارم.
اول اینکه میخوام عنوان هر فیلد رو نشون بده مثلا آدرس: یا تلفن: ولی تو قسمت پارامترها چیزی برای این کار پیدا نکردم
دقیقتر بگم فرم تماس با ما این سایت رو ببینید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من هم می خوام عناوین فیلدها نشون داده بشه تا مجبور نباشم از خود فیلد برای نمایش عنوان استفاده کنم
سوال دوم اینکه چطوری باید طول فیلدها رو بیشتر کنم، مثلا من می خوام 3 تا شماره تلفن وارد کنم ولی جا نمی شه!
سوال سوم هم البته ربطی به این کامپوننت نداره اینکه من خودم ی ماژول ایجاد کردم به اسم همیاران که فقط توش چند تا عکس هست، این ماژول تو بیشتر صفحات درست کار می کنه ولی تو صفحه تماس با ما درست کار نمی کنه!
مثلا اینجا درسته [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی تو صفحه تماس با ما نه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-04-2007 09:05 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با کامپ.ننت تماس با ما
1 - از مديريت تماس ها .. توي پارامتر ها .. اون آخرش .. آیکون/متن: را برابر متن قرار بدين .
2- از داخل ديتابيس .. در انجمن جستجو كنيد.
3- به مديريت ماژول ها برين .. به تنظيمات ماژولي كه ساختين برين .. از سمت چپ نمايش ماژول رو در همه قرار دهيد تا همه جا نمايش داده بشه .
-
-
دوست عزیز لطفا قبل از زدن پست بعدیتون حتما قوانین انجمن رو مطالعه بفرمائید
متشکرم
-
-
[quote author=آبتين link=topic=6754.msg39691#msg39691 date=1180956672]
1 - از مديريت تماس ها .. توي پارامتر ها .. اون آخرش .. آیکون/متن: را برابر متن قرار بدين .
2- از داخل ديتابيس .. در انجمن جستجو كنيد.
3- به مديريت ماژول ها برين .. به تنظيمات ماژولي كه ساختين برين .. از سمت چپ نمايش ماژول رو در همه قرار دهيد تا همه جا نمايش داده بشه .
[/quote]
ممنون که جواب دادین
1- این کار رو کردم ولی هیچ فرقی نمی کنه! یعنی الان روی متن هست ولی هیچ متنی رو نشون نمی ده!
2- متوجه شدم، روی سرور من phpmyadmin نصب نیست، چطوری می تونم به پایگاه داده دسترسی داشته باشم (امیدوارم پرسیدن این سوال خلاف قوانین نباشه)
3- اون موقع که من سوال رو پرسیدم تو همه صفحه ها فعال بود فقط مشکلش این بود که تو همه صفحه ها تصاویر نشون داده می شد، اما تو صفحه تماس با ما فقط نوشته نشون داده می شد، برای همین از صفحه تماس با ما حذفش کردم، الان دوباره فعالش می کنمع اگه فرصت کردین ببینی
4- چشم سعی می کنم مقرارات رو یاد بگیرم!
-
-
1- باید نشون بده شما از چه نسخه ای از مامبو استفاده میکنید؟
2- خوب یکمی پیچیده شد! شما اگه سرورت اجازه دسترسی از بیرون رو میده میتونی از MySql Administartor استفاده کنی برنامه ریگان هست و میتونی از سایتش دانلود کنی (17 - 18 مگابایته)
مقرارت برای خودتون و راحتی خودتون هست دوست من. اگر هر سوال رو در یک تاپیک مطرح میکردید جای بحث بیشتر میشد. اینجوری قاطی میشن
-
-
نسخه 4.6.1 فارسی هست. ممکنه از template باشه؟
البته یه سایت دیگه رو دیدم که از همین template استفاده میکنه، ولی متن رو هم نشون میده!
در مورد اون ماژول خودم هم اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم
الان تو صفحه اصلی درسته ولی تو صفحه تماس با ما تصاویر رو نشون نمی ده
-
-
ممکنه لطفا لینک سایتتون رو بدید یه بررسی بکنیم؟
ضمن اینکه اون ماژول رو هم پابیش بکنید فقط در همه صفحات رو انتخاب بکیند و مطمئن بشید جای دیگه ای رو نزده باشید.
شما در پارامترهای تماس با ما هم میتونید متن رو انتخاب بکنید.
-
-
لینک سایت رو تو پست اول دادم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم آدرس صفحه تماس با ما که مشکل داره:
من هم همین کار رو کردم یعنی همه رو انتخاب کردم، مشکلی هم از لحاظ نمایش در همه صفحات نیست، یعنی ماژول تو همه صفحات میاد، فقط تو صفحه تماس با ما تصاویر داخلش نشون داده نمی شه!
خوب دوست تون هم همین رو گفته بودن ، همون در پارامترهای تماس با ما این کار رو کردم، یعنی ایشون جای دیگه ای منظورشون بود؟
-
-
لطفا در این تاپیک یک موضوع رو ادامه بدید و برای موضوعات دیگه تاپیک جدید بزنید.
شما مطمئن هستید که برای صفحه تماس با ما ماژول جدیدی باز نکردید؟
چون کلا ساختار و آدرس دهی و بقیه موارد در این صفحه متفاوت هست. اگر مطمئن هستید یوزر و پسورد بفرستید تست میکنم و همینجا اعلام میکنم.
-
-
شناسه کاربری و رمز عبور با پیغام خصوصی ارسال شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)