-
درخواست کامپوننت سوال 4 گزینه ای
با سلام خدمت همه دوستان و مدیران محترم سایت
آقا من یک کامپوننتی می خواستم که مثلا سوال چند گزینه ای رو طرح کنم و کاربران عضوم در سایت به اون سوالات پاسخ بدن و بعد نام کاربری و پسوردشون رو وارد کنند و بعد از اون به یک صفحه ای هدایت بشه که نمایش بده کاربر به چند سوال جواب صحیح داده و مثلا اگر من سه تا سوال طرح کرده باشم و اون مثلا از 3 تا به 2 تاش جواب صحیح داده باشه در قرعه کشی شرکت داده بشه
ودر ضمن در قسمت مدیرت سایت من به راحتی بدونم چه کسانی به سوال درست جواب دادن تا در قرعه کشی شرکت داده شوند
در ضمن اگه این کامپوننت فارسی باشه و اگر هم فروشی هست و کسی داره بگه با هم در تماس باشیم اگه از عهدش تونستم بر بیام (آخه دانشجو هستم و خودتون وضع دانشجو ها رو بهتر می دونید چه طوری هست؟ ) اونو پرداخت کنم
با تشکر فراوان :
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-04-2007 05:09 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست کامپوننت سوال 4 گزینه ای
با كامپوننت فرمساز ميشه اين كار رو كرد ..
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
facile بهترين گزينه هستش .. منتها كار باهاش يه خورده گنگه .. آموزش هاي سايت سازندش رو بخونين ..
تو اينترنت هم جستجو كنيد .. اگه بهتر گيرتون نيومد بگين براتون برنامه نويسي كنن .
-
-
دوست عزیز فارسی این رو نداریم؟
در ضمن اگه ممکنه بگید برنامه نویسیش چقدر میشه به من ایمیل کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
18 ) مواردی که احتیاج به برنامه نویسی دارد را با ایمیل info[at]mambolearn[dot]com در میان بگذارید تا بعد از برآورد هزینه با شما تماس گرفته شود.
ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)