-
مشکل با MosForm
سلام
من یکمی با این MosForm مشکل دارم.
این کامپوننت به نظرم خیلی هم برای ساخت فرم های حرفه ای، حرفه ای نیست! البته اگه مشکل از سوات من نباشه
در یک فرم، فرض کنید می پرسیم دانشجویی یا محصل.
خوب قاعدتاً اگه طرف بگه دانشجو هستم باید سایر سئوالات مربوط به گزینه ی محصل بودن رو نتونه جواب بده یا اینکه اصلاً نمایش داده نشوند و همچنین بالعکس، طرف که گفت محصلم دیگه ازش اسم دانشگاهو نپرسه
کلاً این چنین عناصری رو چطوری میشه به هم ارتباط داد. کامپوننت دیگه ای هست؟
دوم اینکه اعتبار سنجی فیلدها هم مشکل داره. شما در باره یک فیلد مثلاً textarea میتونی نهایتاً تعیین کنی ورودیش الفبا و عدد است یا آدرس میل. نمیشه کاری کرد که عنصر تاریخ تولد رو حساس کرد به اینکه فقط عدد قبول کنه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-04-2007 08:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با MosForm
سلام
تازه من چند تا مشکل دیگه هم دارم. مثلاً اینکه از ردیوباتن ها نتونستم بدستی استفاده کنم.
مثلاً برای پرسیدن جنسیت 2 تا رادیو باتن بگذارم با مقادیر زن و مرد که این دو رادیو باتن با هم در ارتباط باشند(انتخاب یکی، باعث برداشتن تیک دیگری بشه)
همچنین اینکه از CSS چطور میشه برای چیدمان فرم و گروه استفاده کرد؟ کسی نمونه داره؟
-
-
سلام
یه چیز جالب تر!
من یه فرم ساختم، مشخص هم کردم که اطلاعاتش درون دیتابیس ذخیره بشه
بعد چند بار فرم رو خودم پر کردم و فرستادم، هر بار هم اعلام کرد که اطلاعات ثبت شدند
برگشتم توی مدیریت فرم، بروزرسانی دیتابیسش رو م زدم. ولی وقتی مشاهده دیتابیس رو میزنم میگه متاسفانه هیچگونه اطلاعاتی جمع آوری نشده است
-
-
سلام
از همه جالب تر هم اینکه اطلاعات دیتا بیسش رو خروجی نمی ده!! ;D
فقط نمایش میده! :'(
-
-
سلام
آقا کرکر خنده اس این کامپوننت!!! ;D ;D ;D ;D ;D
وقتی اعتبارات تعیین می کنی که مثلاً فیلد نام فقط حروف الفبا و عدد قبول کنه، حروف فارسی رو آدم حساب نمی کنه! :-[
خطا میده. میگه فیلدها با چیزی غیر از حروف الفبا پر شده اند :-X
-
-
به نظر من از فسيل استفاده كنيد ! البته اگه بتونين باهاش كار كنين .. ( چون يكم زيادي سخته كار باهاش .. ولي كار كنين راه مي افتين ) همه ي اين موارد حل ميشه !
-
-
[quote author=آبتين link=topic=6768.msg39794#msg39794 date=1181060033]
به نظر من از فسيل استفاده كنيد ! البته اگه بتونين باهاش كار كنين .. ( چون يكم زيادي سخته كار باهاش .. ولي كار كنين راه مي افتين ) همه ي اين موارد حل ميشه !
[/quote]
ابتیت جان ایا امکان داره بفرمایید این فسیل رو از کجا میشه دانلودش کرد؟ و آیا فارسی شده یا نه؟ و در پایان توضیح مختصری در مورد نحوه ایجاد فرم ها و ... با استفاده از این ماژول ارائه کنید ممنون خواهم شد
-
-
شما همین کلمه فسیل فرم و facileform رو تو انجمن SEARCH کنید چندین بار در موردش صحبت شده!
-
-
-
-
دوست عزیز
این تاپیک رو ببنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی ممنون از توجه شما
دوست من این کلمه روهم move_uploaded_file سرچ کنید
یاعلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)