(مقدمه: اجازه نامه مامبو) \این پست رو چطور حذف کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

(مقدمه: اجازه نامه مامبو) \این پست رو چطور حذف کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزيز
سلام
به انجمن تخصصي مامبو فارسي خوش آمديد.
از قسمت مطالب استاتيك ميتونيد اون رو حذف كنيد.
توصيه اكيد ميكنم قبل از شروع به كار مقالات و آموزشهاي سايت رو مطالعه كنيد. در بخش آموزشهاي سايت تمامي نيازهاي ابتدايي شما براي كاربري مامبو موجود است.
و خواهش ميكنم قوانين انجمن رو هم مطالعه كنيد و اونها رو رعايت كنيد.
در امضاي من (همين پايين) لينك آموزش سودمند مامبو و بقيه نيازهاي شما موجود هست.
موفق باشيد. استفاده خوبي از مامبو رو براي شما آرزومنديم.
قفله!!!
لطفا قبل از طرح سوال جديد در انجمن جستجو كنيد. (در اين مورد كافي بود واژه قفل رو در انجمن جستجو ميكرديد)
و اما پاسخ سوال شما:
براي باز شدن قفلها از منو بالاي مامبو و در منو سيستم گزينه چك كلي رو انتخاب كنيد تا قفلها باز شوند.
درود
دوست عزیز وبزگوار در انجمن مامبو با سرعت وبسیار عالی ودقیق به سئوالات شما پاسخ داده می شود همچنان که خود شما متوجه شدید قبل از اینکه من پیغام خصوصی شما را بخوانم دوستان بزرگوار پاسخ شما را دادند و راهنمایی لازم هم ارائه گردید
باز هم چنانچه موردی بود تمام تیم خدمات خود را به بهترین نحو ممکن ارائه می نمایند اینجانب هم در حد توان با کمال میل در خدمت شما می باشم و هر کاری که از دستم بر بیاد انجام خواهم داد
موفق باشید
با استفاده از امکانات منحصر به فرد و پشتیبانی عالی تیم مامبو لرن آرزوی بر آورده شدن تمام تقاضای شما را داریم
علاقه مندی ها (Bookmarks)