-
پاسخ : مشكل در نصب مامبو
سلام
تو كد ها، هر جايي __# هست به پيشوندي كه شما موقع نصب مامبو براي ديتابيس تعريف كردين ، تبديل ميشه
يه جورايي يه سري چيز هاش بر ميگرده به استعداد و پشتكار خود آدم كه بره تو كد ها بگرده و طرز كارش رو بفهمه 
راجع به ارورتون تو اينترنت سرچ كنيد اول هميشه اين ارور هارو خيلي سريع به نتيجه ميرسيد معمولا؛ ولي اگر دوست داريد صبر كنيد تا دوستان بيان جواب بدن (اين يعني من بلد نيستم
)
موفق باشيد
يا علي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-09-2007 01:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[quote author=الهام link=topic=6823.msg40145#msg40145 date=1181385882]
Fatal: Installer error with c:\appserv\www\basaco\media\install_466a83bdbd422\ mod_artbanners\mod_artbanners.xml: module تبلیغات پیشرفته SQL error DB function failed with error number 1062
Duplicate entry '0-0' for key 1 SQL=INSERT INTO mos_modules_menu VALUES ('', 0)
SQL =
INSERT INTO mos_modules_menu VALUES ('', 0
حالا باید چکار کنم
[/quote]
Duplicate entry رو وقتي ميده كه شما بخواي اطلاعاتي وارد بخشي از ديتابيس كني اما يه سري ديتا از قبل اونجا ذخيره شده باشه. دليلشم نا سازگاري هستش كه موقع ايمپورت كردن ايجاد شده. از من ميشنوي يا كل ديتابيس رو ايمپورت كن بعد چيزايي كه ميخواي رو حذف كن، يا از نو بريز چيزايي كه ميخواي رو اضافه كن! دردسرش كمتره
-
-
سلام من یه بار دیگه سایتم رو ساختم و به دلیل اینکه محتویات استاتیکم خیلی زیاد بود آنها را در دیتابیسم restore کردم. الان دیگه نمی تونم محتوای استاتیکی به سایتم اضافه کنم می خوام جداول مربوطه را خالی کنم و از نو بسازم. میشه بگید جداول مربوطه کدومهاست؟
-
-
همه ی محتوای شما در جدول mos_content دیتابیس شما ذحیره میشن
شما میتونید با توجه به id مطلبتون اون رو از دیتابیس حذف کنید
-
-
خوب من همه محتویات این جدول را حذف می کنم. مشکل اینجاست که وقتی می خوام از نو محتوای استاتیک بسازم. اولی را می سازه و id صفر بهش می ده. بعد دومی را هم می خواد با همین id بسازه. یعنی id صفر بهمین خاطر error میده. چرا اینجوری میشه؟
-
-
سلام
چك كنيد تو جدول id از نوع auto_increment باشه (از phpmyadmin)
يا علي
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)