-
فارسی کردن قالب انگلیسی
با سلام
اربعین حسینی رو تسلیت و نوروز رو به شما تبریک می گم
تمیدوارم سال خوبی داشته باشین
من قالبms_usa_mambo رو دانلور کردم و جهتشو از راست به چپ کردم اما نتونستم encoddingپیش فرض او نو که western بود به utf-8تبدیل کن
یعنی تبدیل کردم اما قالی بالا نمی یاد البته من تا به حال چند تا قالب انگلیسی رو فارسی کردم اما اینو نتونستم .اول فایلش اینطوری شروع می شه
که من تو خط پنجمdir="rtl" نوشتم قالب راست به چپ شد ولی نتونستم جایی رو پیدا کنم که unicode رو بشه utf-8 کرد
اگه ممکنه راهنماییم کنین
<?php
defined( '_VALID_MOS' ) or die( 'Direct Access to this location is not allowed.' );
echo "<?xml version=\"1.0\" encoding=\"iso-8859-1\"?>"; ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<html xmlns="
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<head>
<?php
include ("includes/metadata.php"

;
?>
<link href="templates/ms_usa_mambo/css/template_css.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link rel="shortcut icon" href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/images/favicon.ico" />
خیلی ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-20-2006 01:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: فارسی کردن قالب انگلیسی
آموزش طراحی قالب :: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کد:
کد 3: این کد نوع رمز دهی صفحات برای نمایش در مرور گر را نشان میدهد. که برای زبان فارسی بصورت زیر میباشد.
این کد مابین تگ HEAD قرار میگیرد.
< META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8">
یا علی
-
-
[quote author=itgate.ir link=topic=640.msg3270#msg3270 date=1142862892]
با سلام
اربعین حسینی رو تسلیت و نوروز رو به شما تبریک می گم
تمیدوارم سال خوبی داشته باشین
من قالبms_usa_mambo رو دانلور کردم و جهتشو از راست به چپ کردم اما نتونستم encoddingپیش فرض او نو که western بود به utf-8تبدیل کن
یعنی تبدیل کردم اما قالی بالا نمی یاد البته من تا به حال چند تا قالب انگلیسی رو فارسی کردم اما اینو نتونستم .اول فایلش اینطوری شروع می شه
که من تو خط پنجمdir="rtl" نوشتم قالب راست به چپ شد ولی نتونستم جایی رو پیدا کنم که unicode رو بشه utf-8 کرد
اگه ممکنه راهنماییم کنین
<?php
defined( '_VALID_MOS' ) or die( 'Direct Access to this location is not allowed.' );
echo "<?xml version=\"1.0\" encoding=\"iso-8859-1\"?>"; ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "
<html xmlns="
<head>
<?php

;
?>
<link href="templates/ms_usa_mambo/css/template_css.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link rel="shortcut icon" href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/images/favicon.ico" />
خیلی ممنون
[/quote]
اگه با نرم افزار های طراحی سایت استفاده می کنی می توانی در تنظیمات صفحه page properties در قمست زبان آنرا روی unicode 8 قرار بدی .
-
-
من دقیقا همان کدی رو که گفتین منظورم کد:
[quote author=نوری link=topic=640.msg3274#msg3274 date=1142865591]
آموزش طراحی قالب :: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کد:
کد 3: این کد نوع رمز دهی صفحات برای نمایش در مرور گر را نشان میدهد. که برای زبان فارسی بصورت زیر میباشد.
این کد مابین تگ HEAD قرار میگیرد.
< META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8">
یا علی
[/quote]
بعد از
<?php
;
?>
نوشتم اما ایندکس قالب غیر فعال میشه
باید چه کار کنم
-
-
سلام
قالب را که برام فرستاده بودید فارسی کردم و برایتان میل کردم و با اجازه در سایت مامبو لرن هم قرار می دهیم
برای دانلود
یا علی
-
-
با سلام
خیلی ممنون
از کمکتون
-
-
[quote author=itgate.ir link=topic=640.msg3378#msg3378 date=1143102222]
با سلام
خیلی ممنون
از کمکتون
[/quote]
خواهش می کنم دوست عزیز امیدوارم مشکل حل شده باشه
-
-
-
-
[quote author=سیامک link=topic=640.msg3530#msg3530 date=1143405647]
ممنون دوست گرامی.
[/quote]
خواهش می کنم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)