-
درخواست از مدیران مامبو
مدیران محترم مامبو فارسی
سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد رشته فن آوری اطلاعات هستم. من در حال انجام تحقیقی درباره قابلیت استفاده وب سایت ها می باشم. مرحله اول آن که ترجمه کتاب Research-Based Web Design & Usibility Guidelines بوده، انجام شده است. در صورت تمایل می توانید آن را در آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بیابید. مرحله دوم کار بررسی عملی و تست قابلیت استفاده یک یا چند وب سایت است. با توجه به این که من مدتی است با مامبو آشنا شده ام. یکی از پیشنهادات من برای انجام تست، بررسی قابلیت استفاده وب سایت هایی بود که با استفاده از یک سیستم مدیریت محتوای فارسی ساخته شده اند. این موضوع مورد علاقه و تأیید استاد من قرار گرفت.
بنابراین درخواست من از شما دوستان مامبو این است که در صورت امکان به من اجازه دهید تا لینکی برای تست قابلیت استفاده وب سایت شما که با مامبو ساخته شده است در آن قرار دهیم، این لینک شامل یک فرم پرسش نامه است که کاربران آن را تکمیل می کنند و بر اساس اطلاعات گردآوری شده، قابلیت استفاده سایت شما سنجیده می شود. امکانی که شما در اختیار من قرار می دهید، نه تنها به من برای انجام تحقیقم کمک می کند، مزایای دیگری هم دارد، از جمله:
1- آشنایی استاد و دانشجویان با سیستم مدیریت محتوای مامبو
2- سنجش سایت شما با استانداردهای قابلیت استفاده و کمک به بهبود کارایی آن و متعاقب آن بهبود امکانات مامبو برای افزایش قابلیت استفاده وب سایت هایی که با استفاده از آن ساخته می شوند.
هدف من از این تحقیق رسیدن به نتایج عملی و قابل استفاده است که به بالا بردن کیفیت وب سایت های فارسی منجر شود. در صورتی که مایل باشید می توانم نسخه ترجمه شده این کتاب را نیر در اختیار شما قرار دهم.
با تشکر
نگار طاهری
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-23-2007 05:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)