مشكل از قالب نيست
از سرور شماست .. احتمالا پرميشن ها قابل ويرايش نيستند . safe mode رو هم چك كنيد كه حتما OFF باشه .

مشكل از قالب نيست
از سرور شماست .. احتمالا پرميشن ها قابل ويرايش نيستند . safe mode رو هم چك كنيد كه حتما OFF باشه .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست من از پاسختون ممنونم . من تمامي پرميشين هارو قابل ويرايش كردم ولي همچنان مشكل وجود داره . يك سوال : چرا با مابقي قالب ها اشكال نميگيره اگه مشكل از سروره ؟!
خیر نیازی نیست عکس ها و یا پوشه ها قابل ویرایش باشن
فایل ها رو با دسترسی 444 و پوشه ها رو با دسترسی 555 قرار بدید.
خوب بریم سر مشکل شما
همیشه در کد نویسی دقیق باشید به اینجا دقت کنید :
خروجی این خط می شه :کد:<link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/http://www.proclick.org/joomtest/templates/Pro/css/template_css.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
در صورتی که شما هیچ فایلی در این آدرس ندارید بلکه فایل شما در آدرسکد:<link href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] rel="stylesheet" type="text/css" />
وجود داره ، پس ما بجای خط بالا می نویسیم :کد:http://www.proclick.org/joomtest/templates/Pro/css/template_css.css
موفق و پیروز باشیدکد:<link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/Pro/css/template_css.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
یا علی
سلام خدمت دوست عزيز
مشكل شما در آدرس دهي به عكسها مي باشد . يه نكته ريز در طراحي قالب براي مامبو هست و آن اينكه مسير عكسها بر روي اينترنت بايد به صورت دايناميك باشد . به اين معنا كه شما نمي توانيد مسير ثابتي را كه در حالت عادي مي دهيد ، را استفاده كنيد .
يعني به عنوان مثال آدرس زير كه در كدهاي شما وجود دارد بر روي اينترنت اشتباه است .
img src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يك دستور ساده PHP هست كه شما با آن مي توانيد آدرس هاي تصاوير قالب سايتتون را به صورت دايناميك و صحيح در بياوريد
اما دستور فوق :
<?php echo $mosConfig_live_site;?>
كافي است دستور فوق را به جاي كد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در قالب خود جايگزين كنيد . يعني آدرس اصلاح شده نمونه بالا ، به اين صورت خواهد شد :
img src="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/Pro/images/head.jpg
تمامي آدرس هاي تصاويرتان در به اين حالت تغيير دهيد .
امتحان كنيد و ببينيد مشكلتان حل مي شود يا نه
موفق باشيد
خيلي ممنون دوست منمشكل در آدرسي بود كه من وارد كرده بودم . بالاخره فايل Css بارگزاري شد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)