سلام
ادیتور فارسی من تو تنظیمات انتحاب شده منتشر هم شده ولی وقتی می خوام متنی رو ادیت کنم فعال نیست؟!چرا؟

سلام
ادیتور فارسی من تو تنظیمات انتحاب شده منتشر هم شده ولی وقتی می خوام متنی رو ادیت کنم فعال نیست؟!چرا؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما باید ادیتور های دیگر را که بر روی مامبو نصب هستند غیر فغال نمایید
اوانا همه غیر فعالن
ادیتور فارسی رو هم دیلت کردم تا دوباره نصب کنم وقتی آپلود و نصب رو می زنم میگه که همچین مامبوتی وجود داره میخواین دوباره نصبش کنید(در صورتی که من دیلتش کردم) بعد روی ادامه که کلیک می کنم بر می گرده صفحه اول بدون اینکه نصبش کرده باشه!پاک گیج شدم!!!!چی کار کنم؟؟
شما از طریق cpanel و به کمک File Maneger وارد پوشه mambots بشین و بعد پوشه editors تمامی فایل های HTMLArea2_Farsi را یا پاگ کنید و یا Rename. بعد شما می تونید نصبش کنید !
یک احتمال دیگه هم وجود داره و اونم اینه که امکان داره در بروزر شما JavaScript غیر فعال باشه .
اگر اینطور باشه در صورتی که ادیتور نصب شده باشه باز هم شما نمیتونید از اون استفاده کنید .
برای اینکه مطمئن بشید به سایت testmambo.com با یوزر و پسورد test سر بزنید ببینید میتونید از ادیتور استفاده کنید یا نه ...
یا علی
این لینکی که دادین که پارک شده توی مامبو لرن پس کجا باید تست کرد این مرورگر را..... :-X
[quote author=فیروزمندان link=topic=742.msg3897#msg3897 date=1143899196]
یک احتمال دیگه هم وجود داره و اونم اینه که امکان داره در بروزر شما JavaScript غیر فعال باشه .
اگر اینطور باشه در صورتی که ادیتور نصب شده باشه باز هم شما نمیتونید از اون استفاده کنید .
برای اینکه مطمئن بشید به سایت testmambo.com با یوزر و پسورد test سر بزنید ببینید میتونید از ادیتور استفاده کنید یا نه ...
یا علی
[/quote]
یک نگاه به تاریخ این ارسال بنداز.
این ارسال به تاریخ پیوسته
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)